Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Avertismente și amenzi în valoare de 3.200 de lei aplicate de jandarmi, într-o singură zi

Publicat

Ziua de joi, 25 august a fost una plină de evenimente pentru jandarmii din Alba. Aceștia au sancţionat contravenţional 10 persoane surprinse în interiorul unei societăţi comerciale şi într-un punct de lucru al unei firme de construcţii şi au aplanat un conflict spontan izbucnit pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Alba Iulia. Valoarea amenzilor aplicate este de 3.200 de lei.

Prima intervenție a avut loc în jurul orei 12.00, când jandarmii au fost sesizați prin 112 că patru femei au pătruns în incinta fostei fabrici „Refractara” și încercau să fure fierul vechi aflat în incintă. Deplasați la fața locului, jandarmii au constatat că acestea aveau asupra lor găleți și unelte de săpat pentru a colecta fierul vechi. Femeile au fost depistate la timp, înainte de a fura sau distruge incinta fostei fabrici. Pentru faptele lor, au fost sancționate cu suma de 2.000 de lei.

Acțiunile jandarmilor au continuat, joi seara, la ora 19.00, când au fost sesizați să intervină la aplanarea unui conflict izbucnit într-o familie, pe strada Vasile Alecsandri din Alba Iulia. Sosiţi la fața locului, jandarmii au constatat că pe fondul consumului excesiv de alcool, o tânără de 27 de ani și socrul ei, de 51 de ani se certau, adresându-și expresii jignitoare și amenințări reciproce. Scandalul dintre cei doi s-a încheiat la scurt timp. Femeia de 27 de ani a primit un avertisment scris, iar socrul acesteia s-a ales cu o amendă de 200 de lei.

Puțin mai târziu, în noapte, jandarmii au fost solicitați din nou să intervină pe strada Vasile Alecsandri. De data aceasta, şase cetăţeni au pătruns într-un  punct de lucru al unei firme de construcţii. Aflați în căutare de fier vechi și dorind totodată să-l colecteze, cei 6 indivizi au intrat în conflict cu muncitorii firmei respective. Soluția acestei „neînţelegeri” a fost găsită la scurt timp de oamenii legii. Jandarmii au aplicat patru avertismente scrise și două amenzi în valoare totală de 1.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax