Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Avertizare meteo actualizată: Cod Galben şi Portocaliu de ploi, până la ora 18.00. Zonele vizate

Publicat

ploaie toamna vremea frig noiembrie

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat avertizările de vreme rea din această săptămână. Marţi, 24 noiembrie, până la ora 18.00, va continua să plouă, iar vântul va avea intensificări temporare.

Cod Galben

În zona Carpaților Meridionali și de Curbură s-au acumulat cantități de apă în general de 40 – 70 l/mp, iar marţi după-amiaza va continua să plouă și se vor mai înregistra 20-25 l/mp și izolat 30 l/mp.

Temporar, vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele sudice, sud-estice și vestice, unde vitezele vor atinge 50-70 km/h, iar la munte, cu precădere în zona înaltă a Carpaților Meridionali, vor fi rafale de peste 80 km/h.

Cod Portocaliu

În zona deluroasă și montană a județelor Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Argeș și Dâmbovița, se vor cumula cantități de apă pe arii extinse de peste 25-30 l/mp și izolat 50 l/mp.

Se vor semnala ploi și în restul teritoriului, dar mai ales în jumătatea sudică a Olteniei, sud-vestul și centrul Munteniei și local în zona Carpaților Orientali, unde cantitățile de apă se vor situa între 15-20 l/mp. La munte, la altitudini mari, trecător vor fi precipitații mixte.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax