Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Avertizare meteo: COD GALBEN de vânt puternic în zona montană din Alba, până vineri. COD PORTOCALIU în alte zone din țară

Publicat

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit avertizările Cod Portocaliu și Cod Galben de instensificări ale vântului până vineri, la ora 10:00, în Alba și alte județe din țară. 

Astfel, potrivit meteorologilor, în intervalul 26 martie, ora 10:00 – 27 martie, ora 10:00 este în vigoare o avertizare Cod Galben de intensificări ale vântului.

În zona montană, temporar vântul va avea intensificări cu viteze la rafală de 70 – 90 km/h, spulberând zăpada și determinând scăderea vizibilității, mai ales la altitudini mari.

De asemenea, joi, 26 martie, în intervalul 10:00 – 18:00 este în vigoare o avertizare Cod Galben de intensificări ale vântului, fiind vizată cea mai mare parte a Munteniei, sudul Transilvaniei și zona litoralului.

Potrivit meteorologilor, pe parcursul zilei de joi (26 martie) în cea mai mare parte a Munteniei, sudul Transilvaniei și pe litoral rafalele vântului vor atinge temporar 55… 70 km/h.

În perioada 26 martie, ora 10:00 – 27 martie, ora 10:00 este în vigoare o avertizare Cod Portocaliu de intensificări susținute ale vântului, ce vizează zona montană județelor Caraș-Severin, Mehedinți, Hunedoara și Gorj.

În zona montană a județelor Caraș-Severin, Mehedinți, Hunedoara și Gorj vor fi rafale ale vântului de 80 – 110 km/h, iar zăpada va fi puternic spulberată.

Unele intensificări ale vântului, la munte și în sud-est vor mai fi și pe parcursul zilei de vineri (27 martie).

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax