Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

AVERTIZARE METEO: Vijelii trecătoare, descărcări electrice și căderi de grindină pe arii restrânse

Publicat

furtuna

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o nouă avertizare meteo, valabilă de duminică dimineața până luni, la ora 21.00. Este vorba despre o instabilitate atmosferică accentuată, vânt puternic, furtuni, descărcări electrice și posibile căderi de grindină. Avertizarea este valabilă pe toată suprafața țării.

„Din după-amiaza zilei de duminică şi până luni seara, instabilitatea atmosferică se va accentua treptat în majoritatea regiunilor şi se va manifesta prin intensificări ale vântului, care trecător vor lua aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice şi pe arii restrânse căderi de grindină. Vor fi şi averse, izolat torenţiale, iar cantităţile de apă vor depăşi local 20…30 l/mp, în special în Moldova şi zona montană”, precizează meteorologii ANM.

În plus, pe site-ul Administrație Naționale de Meteorologie este menționată și o notă suplimentară: „În cursul zilei de luni, vremea se vă răcori în toată ţara şi doar izolat în sudul extrem se vor mai atinge la amiază valori de 35-36 de grade. Avertizarea de caniculă şi disconfort termic accentuat din data de 13 iulie îşi menţine valabilitatea pentru duminică, 15 iulie”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax