Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Avertizări COD PORTOCALIU și GALBEN de furtuni în ALBA și alte județe până LUNI. Ploi torențiale, descărcări electrice, grindină

Publicat

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat avertizările de vreme rea. Vor fi condiții de instabilitate atmosferică și ploi până luni dimineața.

COD GALBEN: VINERI, 19 iunie, ora 10.00 – sâmbătă, 20 iunie, ora 10.00

În cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 20-25 l/mp și pe arii restrânse 40-50 l/mp.

COD PORTOCALIU: vineri, 12 iunie, ora 12:00 – sâmbătă, 20 iunie, ora 2.00

Vineri (19 iunie) după-amiaza și în prima parte a nopții de vineri spre sâmbătă (19/20 iunie), în Maramureș, Transilvania, Moldova, Dobrogea, estul și nordul Munteniei, precum și în zonele montane, vor fi intervale cu averse torențiale și se vor acumula cantități de apă de peste 40 l/mp și pe arii restrânse, 50-80 l/mp. Vor fi și vijelii, descărcări electrice și grindină.

COD GALBEN: sâmbătă, 20 iunie, ora 10.00 – luni, 22 iunie, ora 10.00

Vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 25-30 l/mp și pe arii restrânse 40-60 l/mp.

Gradul de instabilitate atmosferică se va menține accentuat în cea mai mare parte a țării și în prima parte a săptămânii viitoare.

sursă: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax