Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Aviz negativ în Parlament la propunerea de oficializare a limbii maghiare în Transilvania. Declarația deputatului Florin Roman

Publicat

florin

Comisiile parlamentare au dat rapoarte și avize negative la propunerea UDMR de oficializare a folosirii obligatorii a limbii maghiare în Transilvania și de arborare a drapelului Ungariei și a steagului ”așa-zisului Ținut Secuiesc” a transmis deputatul PNL de Alba, Florin Roman.

”Astăzi, la solicitarea deputatilor PNL în Camera Deputaților, acest proiect anti-românesc susținut de UDMR cu sprijinul PSD, a fost respins.

A fost posibil acest lucru în urma intervenției ferme a președintelui Klaus Iohannis, care a determinat Parlamentul, ca și săptămâna trecută, să acorde un vot de respingere unui alt proiect anti-românesc, cel al așa-zisului Ținut Secuiesc, promovat de UDMR cu sprijinul PSD.

PNL a respins și va respinge și pe viitor orice proiect de lege care vizează enclavizarea sau federalizarea României, orice proiect care vizează încălcarea prevederilor constituționale ce reglementează unitatea și suveranitatea statului roman. Pământul românesc nu poate fi subiect de troc politic între PSD și UDMR” a declarat Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dan dorin

    vineri, 08.05.2020 at 14:46

    BRAVOS!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax