Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Aviz proprietarilor din Cetate: Se fac racorduri la sistemele de utilităţi. Primăria face public calendarul lucrărilor

Publicat

Toţi proprietarii locuinţelor din interiorul Cetăţii care doresc să intervină la reţelele de apă, canalizare, gaz şi curent sunt anunţaţi de Primărie că acum este momentul, deoarece, după finalizarea lucrărilor realizate în această zonă a oraşului, racordurile nu vor mai putea fi efectuate atât de facil. Administraţia locală informează că, în interiorul Cetăţii, nivelul de călcare va coborî în medie cu 20 de centimetri, ţinându-se cont de fiecare clădire în parte.

Joi, conducerea Primăriei Alba Iulia a făcut public şi un calendar al lucrărilor desfăşurate în interiorul Cetăţii Alba Carolina. Potrivit acestui raport, până în prezent au fost realizate integral terasamentele pe străzile Militari, Mihai Viteazul, Ecaterina Varga, Păcii şi Bethlen şi a fost turnat stratul de balast pe străzile Militari şi Mihai Viteazul. De asemenea, s-au finalizat lucrările pentru preluarea apelor pluviale de la construcţii, pentru a se evita infiltraţiile şi punerea în pericol a construcţiilor pe aceste două străzi.

Potrivit informaţiilor furnizate de administraţia locală, se lucrează încă la aşezarea stratului de balast stabilizat pe străzile Militari şi Mihai Viteazul, iar reţeaua de telecomunicaţii este amenajată în proporţie de 25% pe străzile Militari, Mihai Viteazul, Ecaterina Varga, Păcii şi Bethlen. La fel de important de ştiut este faptul că, după finalizarea lucrărilor, pe interiorul Cetăţii nu va mai exista niciun cablu aerian.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax