Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Aviz şoferilor: Circulaţie îngreunată între Alba Iulia şi Sebeş, din cauza lucrărilor la pasarela din Lancrăm

Publicat

Circulaţia autovehiculelor pe DN1, în tronsonul ce leagă Alba Iulia de Sebeş, s-a desfăşurat în condiţii infernale, joi după-amiaza, din cauza lucrărilor la pasarela din Lancrăm. Dacă autorităţile locale au reuşit să găsească o soluţie pentru fluidizarea traficului până la ieşirea din municipiu, reparaţiile demarate de ceva timp la pasarela din apropiere de „Kronospan” creează în continuare probleme şoferilor.

Joi după-amiază, în jurul orei 18.00, zeci de maşini erau blocate în trafic, iar coloana de autovehicule începea în dreptul fostei benzinării „Obrex”, intrare în Lancrăm dinspre Alba Iulia şi continua până la intrare în municipiul Sebeş. Cu nervii întinşi la maxim, şoferii au început să îşi facă loc pe contrasens, riscând să intre în coliziune cu maşinile care veneau din sens opus. Semafoarele provizorii amplasate la intrarea pe pasarelă nu reuşesc să fluidizeze circulaţia, iar cei 15 kilometri ce despart Alba Iulia de Sebeş sunt străbătuţi în mai bine de o oră şi jumătate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. mcdonalds

    joi, 08.09.2011 at 17:43

    lucrarea, din punct de vedere tehnic, este minora.Ar fi trebuit terminata deja. Sint curios cine a contractat lucrarea…….ca sa stim de ce se intirzie

  2. nea Gicu

    joi, 08.09.2011 at 18:47

    Intr-adevar,nota 10 pentru fluidizarea circulatiei pe centura din Alba,iata ca se poate!
    In ce priveste ,circulatia la intrarea in Sebes,nota 2 pentru autoritati! Si imaginati-va un pod pe care nemtii poate il faceau in 2 zile!! halal primarie!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax