Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Avocatul Radu Chebuțiu a fost eliberat din arest preventiv. Are, în schimb, interdicția de a părăsi țara

Publicat

Avocatul albaiulian Radu Chebuțiu, arestat preventiv sub acuzația de trafic de influență, a fost eliberat de Înalta Curte de Casație și Justiție. Instanța a admis recursul formulat de inculpat și a înlocuit măsura arestării preventive cu interdicția de a părăsi țara.

Radu Chebuțiu este acuzat că i-ar fi promis unui client că va face demersuri pentru a-i rezolva un certificat medico-legal care să ateste o alcoolemie mai mică decât cea reală. Clientul respectiv, șofer de TIR, ar fi fost chiar persoana care l-a denunțat ulterior la DNA, după ce avocatul nu ar fi reușit să intervină pe lângă medic. Denunțul la DNA ar fi fost făcut în cursul lunii august.

Procurorii ar fi descoperit la Chebuțiu suma de 1.100 de euro și 6.000 de lei, pe care se presupune că i-ar fi primit de la client.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. avocatul

    marți, 18.09.2012 at 15:33

    pe cind o ancheta a D N A si in cazul firmelorcare „intimplator” prefera doar avocatii de casa cu „mamici intermediare” la Registrul Comertului Alba-respectiv av R*** C******;av A****,av H******-puternic sustinuti de mamicile care lucreaza in Registrul Comertului Alba.Respectiv mamicile racoleaza clienti la entitalea unde lucreaza si ii plaseaza pentru a face lucrarile juridice competentilor lor fii

  2. avocatul

    marți, 18.09.2012 at 16:00

    este foarte ciudat ca cei trei avocati au facut acte pentru care au primit peste un miliard lei vechi fiecare,firmele apelind la serviciile lor pentru ca mamele lor lucreaza la Reistrul Comertului .Pe de alta parte si unele functionare ale R C, fara progenituri avocati sau juristi, fac acte aflindu-se in situatie de incompatibilitate legala,REALIZIND IN ACEST MOD VENITURI FRUMUSELE CU CARE ISI COMPLETEAZA „MODESTELE” salarii.

    • liviu

      miercuri, 19.09.2012 at 19:38

      Ai curaj sa ti dai numele, sau te ascunzi sub idul avocatul. Esi prea frustrat. Sau poate vrei sa ti iei medicamente de miliardul ala de care spui ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax