Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Azi se decide dacă Mircea Hava pleacă la Bruxelles. Liberalii votează lista finală a candidaților la europarlamentare

Publicat

hava

Partidul Naţional Liberal votează, joi, lista finală cu candidaţii pentru alegerile europarlamentare. La cele două foruri ale partidului va participa şi realizatorul TV Rareş Bogdan, înscris recent în partid şi vehiculat ca fiind primul de listă.

Pe primele locuri se vor afla și primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, dar și fostul consilier județean de la Alba, Dan Motreanu (ajuns la un moment dat ministru al Agriculturii).

Vezi UPDATE OFICIAL: Mircea Hava are un loc garantat la Bruxelles. LISTA completă a PNL la alegerile europarlamentare

De remarcat ar fi că liberalii au apelat la un personaj din afara partidului pentru a deschide lista. Considerat destul de popular în mediile anti-PSD, Bogdan se pare că a acceptat acest rol. Alba24 va oferi informații complete după momentul votului în partid.

Rareș Bogdan este din Ocna Mureș și, pe când era student la Cluj-Napoca, a fost membru al PNL.

„Eu sunt un om foarte liber şi fac presă din 2003. Au trecut 15 ani de presă şi este o schimbare totală de de algoritm de viaţă. Dacă intru, nu intru pe jumătăţi de măsuri. Dacă intru atunci intru în bătălie cruntă. Le-aş aduce liberalilor puţină încredere că pot să fie mai mult decât un partid balama, lângă PSD, că ar putea să fie ei primul partid al României. Altfel nu mă interesează să intru, doar ca să fiu un europarlamentar”, a afirmat Rareş Bogdan

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax