Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bacalaureat 2011: Ultima zi de probe scrise. Patru elevi au fost eliminaţi pentru copiat iar alţi 147 au absentat

Publicat

Cei peste 3.800 de elevi înscrişi la sesiunea de Bacalaureat 2011 au susţinut vineri proba scrisă la alegere potrivit profilului sau specializării. Patru elevi au fost eliminaţi din examen, după ce au fost surprinşi cu surse pentru copiat.

Probele au fost organizate diferenţiat, în funcţie de profil. Astfel, pentru cel umanist, examenele au fost la geografie, logică, psihologie, economie, sociologie sau filosofie. Pentru profilul real sau militar, elevii au rezolvat subiecte la fizică, biologie, chimie sau informatică. Profilul servicii a avut încadrate dsciplinele geografie, logică, psihologie sau economie, iar cel de resurse naturale şi protecţia mediului sau tehnologic – fizică, biologie sau chimie. Geografia, logica, psihologia, economia sau filosofia au fost opţiunile pentru profilurile artistic, pedagogic, educaţie fizică si sport şi profilul teologic.

Probele de vineri au urmat celor scrise la Limba şi literatura română din 27 iunie şi celor de Matematică sau Istorie de miercuri, 29 iunie.

Rezultatele vor fi afişate duminică, 3 iulie, iar luni vor fi acceptate eventualele contestaţii. Notele finale vor fi comunicate în data de 8 iulie.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean, deocamdată nu a fost elaborată o situaţie finală, dar, din datele existenţe, 4 elevi au fost eliminaţi după ce au fost prinşi că au copiat iar alţi 147 au absentat. Este vorba despre 2 elevi ai Grupului Şcolar Forestier de la Câmpeni, 1 elev de la Aiud şi un altul de la Colegiul Tehnic „Alexandru Domşa” din Alba Iulia. Metodele de copiere identificate de cadrele didactice au fost tradiţionala fiţuică şi telefonul mobil, respectiv şi handsfree-ul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax