Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

BACALAUREAT 2012: 180 de candidaţi au susţinut, joi, proba de competenţe digitale. Vineri se vor prezenta încă 20

Publicat

Proba de competenţe digitale din cadrul examenului de Bacalaureat se desfăşoară joi şi vineri. În cursul zilei de joi au fost examinaţi 180 de candidaţi din judeţul Alba, iar vineri intră în săli alţi 20 de foşti elevi, din Cîmpeni. Potrivit inspectorului şcolar Dan Cherecheş, nu au avut loc incidente la nici una dintre cele trei probe care s-au desfăşurat până în acest moment.

Pentru susţinerea examenului de competenţe digitale s-au înscris 247 de candidaţi. Dintre aceştia, 180 de tineri au susţinut joi examenul, iar vineri sunt programaţi alţi 20 de foşti  elevi, din Cîmpeni.

De luni vor începe probele mai grele din a doua sesiune a Bacalaureatului. Conform calendarului Ministerului Educaţiei, proba scrisă la Limba şi Literatura Română se va desfăşura luni, 27 august, iar, la fel ca şi în sesiunea de vară a examenului, elevii vor fi supravegheaţi video. Pe 28 august, va urma proba scrisă la limba şi literatura maternă, urmând ca proba obligatorie a profilului să se desfăşoare pe 29 august.

Primele rezultate vor fi afişate în data de 2 septembrie, iar în aceeaşi zi se vor depune şi contestaţiile. În data de 5 septembrie se vor afişa rezultatele finale.

Citește și  SIMULARE BACALAUREAT 2014: SUBIECTELE la MATEMATICĂ pentru clasa a XI-a și a XII-a. Proba obligatorie a profilului

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax