Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

BACALAUREAT 2020: Bareme pentru testele de pregătire, setul 5, publicate de minister. Repere de notare, pe discipline de examen

Publicat

examen teza lucrare

Au fost publicate vineri baremele pentru setul 5 de teste de antrenament la Bacalaureat 2020. Liceenii au repere de evaluare pentru modelele de subiecte.

Testele și baremele sunt publicate de Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație (CNPEE) și sunt elaborate de specialiștii centrului, în concordanță cu noile programe aprobate prin ordin al ministrului educației, adică fără materia semestrului al II-lea. Reamintim că în ziua de luni sunt postate testele, iar vinerea baremele de evaluare și notare.

Vezi și celelalte teste publicate până acum de minister: BACALAUREAT 2020: Toate testele de pregătire și baremele. Detalii despre examen, pentru elevii de clasa a XII-a

De săptămâna trecută, ministerul a schimbat modalitatea de prezentare a testelor de antrenament în seturi. Acum sunt organizate, în funcție de opțiunile posibile ale candidatului corespunzătoare pentru fiecare filieră și profil.

”Această grupare a testelor de antrenament va permite fiecărui candidat să își aleagă, în funcție de opțiuni, filieră și profil, setul de teste pentru a se pregăti în vederea susținerii examenului de bacalaureat”, potrivit ministerului.

MEC recomandă rezolvarea testelor în zile diferite, în condiții apropiate celor din sala de examen (timp, modalitate de redactare, fără consultarea unor surse), iar după publicarea baremelor se pot realiza inclusiv autoevaluări.

BACALAUREAT 2020, BAREME pentru testele de antrenament (modele de subiecte), setul 5:

BAREME Teste BACALAUREAT 2020  – Limba și literatura ROMÂNĂ

Real tehnologic: Barem Testul 17 Română

Uman: Barem Testul 17 Română

Bareme Teste BACALAUREAT 2020  – MATEMATICĂ

Matematică – Informatică: Barem Testul 17 Matematică 

Matematică – Științele Naturii: Barem Testul 17 Matematică

Matematică – Tehnologic: Barem Testul 17 matematică

Matematică – Pedagogic: Barem Testul 17 Matematică

ISTORIE

Bareme Teste BACALAUREAT 2020  – ISTORIE: Barem Testul 17 Istorie

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax