Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Băiat de 13 ani din Aiud, dispărut de la domiciliu. A plecat să îşi viziteze tatăl în penitenciar, dar nu a mai ajuns. A fost găsit în Gara CFR Sibiu

Publicat

Poliţiştii s-au aflat în căutarea unui băiat de 13 ani din Aiud care a dispărut de la domiciliu, joi, în jurul orei 16.45. Acesta plecase să îşi viziteze tatăl încarcerat într-un penitenciar din judeţul Hunedoara.

În data de 22 decembrie, ora 16.45, Poliţia Municipiului Aiud a fost sesizată de către o femeie în vârstă de 77 de ani, din Aiud, cu privire la faptul că, în data de 20 decembrie, nepotul său, Daniel Chiroiu, de 13 ani, pe care-l are în grijă, a plecat de la domiciliu pentru a-şi vizita tatăl încarcerat într-un penitenciar din judeţul Hunedoara şi nu s-a mai întors la domiciliu.
Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că minorul nu a ajuns la penitenciarul respectiv, ultima dată fiind văzut în gara din oraşul Teiuş, judeţul Alba.

La data dispariţiei, Daniel Chiroiu purta geacă sport de culoare neagră cu roşu, pantalon de stofă de culoare neagră şi pantofi negri.

Vineri, 23 decembrie, minorul a fost identificat în Staţia CFR Sibiu, de unde a fost preluat de o escorta a poliţiei Municipiului Aiud care l-a predat bunicii sale, cea care îl are în îngrijire. Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat că în perioada în care minorul a lipsit de la domiciliul său, nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Pedro7

    vineri, 23.12.2011 at 19:43

    Baiatul asta intotdeauna a venit la noi in parc, cand faceam trucuri cu BMX-urile, si parea interesat. Sunt foarte socat de disparitia lui. Dumnezeu sa ne ajute, si sa-l gasim in sanatate.

  2. Iony80

    sâmbătă, 24.12.2011 at 08:45

    Apoi da dar cum sa lasi un baiat de 13 ani singur in jud. Hunedoara…[etc]

  3. andrey

    sâmbătă, 24.12.2011 at 15:02

    daca spunetii ca no mai ajuns in jud.hunedoara inseamna ca a murit sau sa intlamplat ceva cu el miera prieten

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax