Connect with us
Publicitate

AIUD

Băiat de 15 ani din Aiud, prins de polițiști beat la volanul unei mașini. Aventuri nocturne pe străzile orașului

Publicat

politie noaptea

Un băiat în vârstă de 15 ani a fost prins de polițiștii din Aiud beat la volan și, evident, fără permis de conducere. Totul s-a petrecut marți noapte, în jurul orei 00,40, pe o stradă din oraș.

La data de 24 iulie 2019, în jurul orei 00,40, polițiștii Compartimentului de Ordine și Siguranță Publică din cadrul Poliției Municipiului Aiud, l-au depistat pe un minor de 15 ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism pe strada Băilor din Aiud, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără să dețină permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Alba.

În urma testării conducătorului auto cu paratul etilotest, a rezultat valoarea de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influenta alcoolului si conducere fără permis.

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax