Connect with us
Publicitate

CUGIR

Băiat de 18 ani din Cugir, reținut pentru furt. Este bănuit că sustrăgea catalizatoarele unor mașini parcate

Publicat

m

Un tânăr din Cugir a fost reținut de polițiști, pentru furt. Este bănuit că ar fi sustras catalizatoare de la autoturisme parcate pe raza orașului.

La data de 19 iunie 2021, polițiștii de investigații criminale din Cugir au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 18 ani, din oraș, care este cercetat pentru furt calificat.

Acesta este bănuit că ar fi sustras un catalizator auto, de pe autoutilitară parcată în incinta unui parc industrial din Cugir, faptă reclamată poliției la data de 20 mai 2021.

Tânărul mai este cercetat și pentru alte furturi de catalizatoare, fapte care ar fi fost săvârșite împreună cu un alt tânăr din Cugir, în vârstă de 33 de ani, arestat anterior.

În cursul zilei de azi, 20 iunie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax