Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr de 19 ani din Ocna Mureş, dispărut de la domiciliu

Publicat

Un tânăr de 19 ani din Ocna Mureş a plecat de la domiciliul său, în urmă cu 5 zile şi nu s-a mai întors. Alexandru Notar suferă de afecţiuni psihice, părinţii săi fiind cei care au înştiinţat oamenii legii privind dispariţia lui.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că tânărul a mai plecat voluntar de la domiciliu, în cursul anului 2010, fiind găsit pe raza municipiului Cluj-Napoca.

La data dispariţiei, Alexandru Notar purta pantaloni de stofă bleumarin, cămaşă roz cu mânecă scurtă şi încălţăminte sport de culoare neagră. Pe cap purta o şapcă albă. Băiatul are aproximativ 65 de kilograme şi 1,75 înălţime, păr negru, constituţie atletică, ochi căprui şi ten deschis.

Persoanele care pot da relaţii sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. ANONIM

    luni, 21.11.2011 at 15:13

    Il stiu pe asta :))):))) am stat si io pe strada memnorand si eram vecin cu el)):)):)=)))

  2. amalia

    luni, 16.09.2013 at 19:47

    va rog din inima cine are vreo informatie de alexandru va rog frumos sa contacteze cea mai apropiata sectie de politie ,sau sa il ia acasa la el si sa sune la politie ,este un copil bolnav dar cuminte va multumesc .cumnata lui

  3. anonim

    marți, 17.09.2013 at 05:05

    mai domnul anonim cine tia cerut parerea ca erai tu vecin cu el pe strada sau tie it place publicitatea aia proasta ca erai vecin aici este vorba de viata unei persoane nu ca erai tu vecin cu el ……cine are o informatie despre aceasta persoana va rog din inima sunati la familia lu ca cred ca este indurerata in cazul acesta sau sunati la o sectie de politie va multumesc etc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax