Connect with us
Publicitate

LIFESTYLE

Galerie foto: Bal mascat la Colegiul Tehnic „Alexandru Domșa”

Publicat

Bobocii de la Colegiul Tehnic ”Alexandru Domșa” din Alba Iulia  au petrecut balul bobocilor într-un mod aparte. Fiecare participant a interpretat câte un rol, astfel că pe scenă au pășit magicieni, Zorro, Fred Flinstone, dar și pisicuțe sau ”bătrânici” moderne.  Cu siguranță, cel mai ingenios elev de clasa a IX-a a fost Gabriel Miclea, care a ales să se deghizeze în Michael Jackson. Ba mai mult, tânărul a stârnit aplauzele publicului la proba de aptitudini, când a imitat mai multe mișcări ale regretatului artist.

Organizatorii nu au ezitat să pregătească surprize participanților. Băieții au avut cel mai mult de îndurat; aceștia au trebuit să țină un măr pe cap , iar fetele erau nevoite să-l nimerească cu un pistol cu apă.

Balul propriu-zis a durat aproximativ două ore, timp în care audiența cu siguranță nu s-a plictisit. Totuși, un lucru ce s-a dovedit a nu fi pe placul celor prezenți a fost numărul mic de probe (cinci la număr, dacă punem și prezentarea bobocilor). Tinerii prezenți în sală au considerat că o probă sau două în plus ar fi colorat mai mult evenimentul.

Când a venit momentul deliberării,  emoțiile bobocilor au atins cote maxime. În cele din urmă, juriul a decis ca titlul de Miss Boboc al Colegiului Tehnic ”Alexandru Domșa” să-i fie acordat Nicoletei Vecerzan, în vreme ce Mister Boboc a fost desemnat Cătălin Dalcoș.

Imediat după încheierea balului a avut loc un after party,  la care a luat parte  Dj Andi. Petrecerea dedicată bobocilor s-a întins târziu, după miezul nopții.[nggallery id=5]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. alex

    marți, 23.11.2010 at 17:10

    La LMAP trebuia sa iasa Delia si nu cu… Roberto,care a fost ajutat… si e cam efeminat…

    • anonim

      duminică, 20.02.2011 at 18:04

      mie mi se pare c esti cam gelos pe ala, roberto……

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax