Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bal „extravagant-futuristic”, la Universitatea ”1 Decembrie”. After party în Club „Stage”

Publicat

Liga Studenților de la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia se pregătește de bal. Tinerii care  se află în primul an de studiu au ocazia să participe la Balul Bobocilor, iar petrecerea va fi pe tema extravagant-futuristică. Invitatul balului, Emil Lassaria a mai cântat în această toamnă la Balul Colegiului Național ”Horea Cloșca și Crișan” din Alba Iulia.

Studenții își vor alege cei mai frumoși boboci, pe 22 noiembrie, la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia, iar after party-ul va avea loc în Club „Stage”, de la ora 22.00, unde Emil Lassaria va concerta. Prețul biletelor va fi de 15 lei.

Tema balului va fi „extravagant-futuristic”. Organizatorii nu au dorit să dezvăluie mai multe amănunte, din dorința de a păstra o doză de mister. În momentul de față, organizatorii au înscris în concurs 10 perechi, dar numărul acestora ar putea fi redus.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. sasu

    marți, 15.11.2011 at 18:56

    de ce lau mai chemat pe emil lasaria..tot el a fost si la bal la hcc

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax