Contacteaza-ne si pe
Publicitate

BLAJ

Balul bobocilor la IM Clain din Blaj. Concurenții s-au deghizat în personaje din mitologia greacă

avatar

Publicat

Colegiul Național ,,I. M. Clain” din Blaj a organizat Balul Bobocilor ediția 2017, eveniment pentru care elevii și-au ales tema ,,Noaptea Zeilor”. Miss Boboc a fost aleasă Andrada Cîmpean, în timp ce Paul Mărginean a devenit Mister Boboc. Publicul a ales-o pe Raluca Costea – Miss Popularitate și pe Raul Geogean – Mister Popularitate.

”Evenimentul a avut loc vineri, 27 octombrie, în sala arhiplină a Centrului Cultural ,,Iacob Mureșianu”, cu sprijinul Primăriei Municipiului Blaj și al Consiliului Local Blaj, fiind organizat de Consiliul Școlar al Elevilor din cadrul colegiului blăjean, profesor coordonator Adrian Hetak. Această manifestare a jovialității adolescentine a reușit să aducă Olimpul pe scenă, bucurându-se de susținerea domnului director, Ioan Tomoiagă, a d-nei director adjunct, Rodica Jeican, a diriginților claselor a IX-a, Ghiță Ioan, Munteanu Dinora, Zaharia Adriana, Simu Carmen, Stan Dana și a elevilor voluntari, care s-au implicat pentru a le asigura bobocilor o seară de neuitat” a transmis purtătorul de cuvânt al colegiului, Claudia Oancea-Raica.

Momentul deschiderii a revenit echipei de majorete a colegiului, coordonate de profesoara Lucia Efrim. Apoi, în uralele sălii, şi-au făcut apariţia perechile din Olimp, invitate la banchetul mitologic: Hercule şi Megara – Andrada Cîmpean și Paul Mărginean (IX A), Uranus şi Gheea – Alexia Hurubean și Raul Geogean (IX B), Hades şi Persefona – Diana Popa și George Stanciu (IX C), Cronos şi Rhea – Miruna Marcu și Răzvan Marcu (IX D) și însuşi părintele zeilor, Zeus şi Hera – Raluca Costea și Andrei Cucerzan (IX E). Din spectacol nu au lipsit momentele artistice și numerele de dans, împletite cu parcurgerea unor probe de stil vestimentar, spontaneitate și abilități practice. Cei doi prezentatori: Miruna Rotaru și Peter Windt (XII C), prin charismă și umor, au reușit să întrețină atmosfera, iar glumele lor  au detensionat concurenții. Pe parcursul balului, fiecare clasă a susținut un moment artistic, respectiv o scenetă inspirată din mitologie, câștigătorii pentru cea mai bună scenetă fiind elevii clasei a IX-a A.

Divertismentul a fost asigurat de interpretările muzicale ale elevelor Isailă Georgiana şi Ştefania Mihai, dar şi printr-un număr excepţional de gimnastică aerobică, susţinut de Miruna Rotaru şi Tabita Negrea. De asemenea, tânăra şi talentata profesoară Alexandra Băcilă a încântat publicul printr-un deosebit recital folcloric.

Zeii au avut o confruntare acerbă, iar după lungi deliberări, membrii juriulu din care au făcut parte viceprimarul din Blaj, Livia Mureșan, directorul adjunct al colegiului Rodica Jeican, Gabriel Benchea (profesor), Denisa Căpîlnean ( Miss Boboc 2016) și Vlad Ciufudean (Mister Boboc 2016) au decis câștigătorii: Miss Boboc – Andrada Cîmpean și Mister Boboc – Paul Mărginean. Publicul a ales-o pe Raluca Costea – Miss Popularitate și pe Raul Geogean – Mister Popularitate. Informațiile au fost furnizate de purtătorul de cuvânt al colefiului, Claudia Oancea-Raica.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

Publicitate

ACTUALITATE

Magistrații ÎCCJ au decis: Toate adunările publice din piețe sau căi publice trebuie declarate în prealabil

avatar

Publicat

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, luni, că adunările publice trebuie declarate în prealabil, atunci când urmează să se desfășoare în piețe ori pe căi publice sau în alte locuri din vecinătatea sediilor sau imobilelor persoanelor juridice de interes public sau privat. Decizia e obligatorie.Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au admis, […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Prima creșă din orașul Cugir a fost inaugurată. 28 de micuți, admiși în anul școlar 2018-2019

avatar

Publicat

O creșă ultramodernă, construită la standarde europene, a fost inaugurată luni, 15 octombrie, în orașul Cugir. 28 de copii au fost admiși pentru a frecventa creșa Kunterbunt în anul școlar 2018-2019.Fosta grădiniță din localitate a fost reabilitată și modernizată, de către administrația locală, având sprijinul celor de la Star Transmission Cugir și a Școlii Gimnaziale […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în Transilvania şi la munte până în 28 octombrie. Când scad temperaturile. Prognoza meteo pe două săptămâni

avatar

Publicat

toamna

Administraţia Naţională de Meteorologie transmite prognoza de vreme pentru perioada 15-28 octombrie, în regiuni din ţară. În Transilvania, vremea rămâne caldă până în jurul datei de 20 octombrie, apoi se mai răceşte. Sunt aşteptate ploi, din 19 octombrie.În Transilvania, în prima parte a intervalului de prognoză, regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Trei zile de sărbătoare de ZIUA ROMÂNIEI la Alba Iulia. Se pregătesc 35.000 de porții de mâncare pentru „Masa Populară”

avatar

Publicat

Ziua României va fi sărbătorită la Alba Iulia timp de trei zile. Începând cu 30 noiembrie și până în 2 decembrie vor avea loc momente solemne, concerte, parada militară și nu în ultimul rând „Masa Populară”. Cei peste 100.000 de turișiti vor fi întâmplinați cu 35.000 de porții de mămăligă cu brânză și friptură. VEZI: Cum […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate