Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Balul Bobocilor la Liceul Teoretic Teiuş: Denisa Moșneag și Robert Radu, câștigătorii balului din acest an

Publicat

Șase perechi de tineri au participat joi la Balul Bobocilor de la Liceul Teoretic Teiuș  Evenimentul, important pentru liceenii aflaţi la început de drum, a avut loc la Casa de Cultură din oraș.

Invitaţia organizatorilor a fost onorată de elevi, părinţi, profesori, consilieri locali şi teiuşeni care au dorit să cunoască sau să fie alături de tânăra generaţie de liceeni.

La concursul pentru Miss şi Mister Boboc s-au înscris 12 elevi. Cele şase perechi au fost:

  • Ayana Rancea – IX Uman și Cristian Voina – IX Uman
  • Laura Hüter – IX Uman și Florin Cătărambă – IX Real
  • Laurențiu Alexa – IX Real și Ioana Muntean – IX Uman
  • Dumitrela Meteș – IX Uman și Radu Nistor – IX Uman
  • Ana Oprița – IX Real și Andreas Mita – IX Real
  • Denisa Moșneag – IX Real și Robert Radu – IX Uman.

Personaje din filme cunoscute

Tema acestui bal a fost ”Perechi din filme”. Participanții au ales, prin tragere la sorți, personaje din filme cunoscute, precum ”Pirații din Caraibe”, ”Amurg”, ”Bonny and Clyde”, ”Spiderman”, ”Romeo și Julieta”, ”Jurnalul”.

Perechile participante ne-au încântat prin spontaneitate, dar şi prin cunoştinţele pe care le deţin. Prima probă la care au trebuit să facă față a fost prezentarea într-un mod cât mai original, folosindu-se de creativitate şi ingeniozitate. Pentru a se încadra în tema balului, fiecare echipă a trebuit să aleagă o secvență din film, pe care să o interpreteze pe scenă. La proba de verificare a cunoştinţelor, fiecare participant a răspuns la o întrebare de cultură generală şi la o întrebare de perspicacitate.

O altă probă a solicitat îndemânarea fetelor care au mutat capace, cu ajutorul unor bețișoare chinezești de plastic dintr-un bol de sliclă, în sticle colorate, iar îndemânarea băieţilor a fost testată prin proba în care li s-a cerut să introducă mingi de tenis de masă în pahare de plastic, umplute cu apă. Coeziunea echipei a fost verificată prin proba de desenat pe spatele partenerului şi… nu putea să lipsească proba de dans! Amuzament şi voie bună au fost cuvintele cheie ale balului şi în acest an.

Au existat și momente artistice, ale elevilor din clasele finale și invitați: Karla Avram, George Handru, Dor teiușan, Top dance 2007.

Miss şi Mister Boboc au fost stabiliţi de un juriu format din cinci elevi ai claselor a XII-a. Sarcina lor nu a fost uşoară pentru că toţi candidaţii au fost la înălţime. Pentru stabilirea câștigătorilor premiilor de Miss şi Mister Popularitate a fost creat un cod QR, pe baza căruia cei prezenți în sală au votat.

Câştigătorii:

Miss Boboc: Denisa Moșneag

Mister Boboc: Robert Radu

Miss Popularitate: Laura Hüter

Mister Popularitate: Florin Cătărambă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax