Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Balul Bobocilor la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Votează-ți favoriții la titlul de Miss și Mister Popularitate

Publicat

Se apropie unul dintre cele mai așteptate evenimente din anul studenților Universității “1 Decembrie 1918” Alba Iulia și anume, Balul Bobocilor UAB.

Tradiția continuă, însă după cum bine știți… tânăra generație de studenți este inovativă si deosebit de creativă.

În acest sens, șase echipe de boboci se pregătesc intens în vederea obținerii celor mai râvnite premii.

Tema balului “non-conformist”, este “MISTERUL DE LA UAB”, subiect care stârnește imaginația si divertismentul tuturor.

Anul acesta, balul va avea loc la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia, după care se va desfășura after party-ul în Stage Club pentru cei care își doresc să se distreze și să creeze amintiri, nu doar pentru o seară ci pentru toată viața.

Cele șase perechi vor parcurge patru probe: interogatoriul, proba în care perechile își vor dovedi vinovăția sau nevinovăția, proba de talente și mult așteptata probă surpriză.

Balul va avea loc pe data de 15 decembrie începând cu ora 20:00, iar intrarea se va face pe bază de bilete, acestea fiind vândute în universitate.

Balul Bobocilor UAB: Perechea 1

Berghean Paul

Sunt Berghean Paul, student la Universitatea „1 Decembrie 1918”, pasionat de administrarea afacerilor și notele muzicale care creează povești.

Sunt o fire creativă și competitivă și îmi găsesc inspirația prin sunetele chitării mele care transformă gândurile in acorduri melodioase.

Îndrăgostit de ritmurile jucăușe ale muzicii pop, pregătesc o seară plină de mister și note înalte pentru a vă purta în călătoria mea sonoră la balul bobocilor.

Diana Cotruța:

Salut, mă numesc Diana Cotruța de la specializarea interpretare și traducere (engleză – franceză). Îmi place să particip la diferite activități și sunt o fire curioasă.

Sunt foarte încântată să particip la balul bobocilor, pentru că visez să-mi arăt capacitățile și să transmit oamenilor pasiunile și dăruirea mea.

Sper că dragostea pentru dans și teatru mă va ajuta pe mine și pe partenerul meu, Paul, să câștigăm, iar sprijinul tău ne va ajuta foarte mult!

Balul Bobocilor UAB: Perechea 2

Catan Dionisie:

Salut, Hello, Privet. Sunt Denis, student la ECTS, pasionat de sport și mașini, ador să conduc agresiv, iubitor al vieții și mereu gata să explorez.

Cu un zâmbet permanent pe buze și o atitudine pozitivă, trăiesc după filosofia „Mai bine să regret că am făcut decât să regret că nu am încercat.

„Îmi place să ies din zona de confort, considerând că acolo se află oportunitățile și experiențele care ne definesc cu adevărat.

Cu un spirit extrem de sociabil, îmi place să fac lumea să zâmbească și să se simtă bine în preajma mea.

Sunt bucuros ca particip la balul bobocilor și sper să aduc o notă de entuziasm și energie în acest eveniment.

Cătăniciu Raluca:

Bună tuturor! Sunt Raluca, pasionată de drept cu un strop de nebunie și o doză de spontaneitate!

Glumele sunt arma mea secretă pentru a aduce zâmbetul pe fețele voastre!

La Balul Bobocilor, pregătiți-vă să vă bucurați de o seară plină de surprize, râsete și o atmosferă în care fiecare moment devine o poveste memorabilă.

Haideți să facem din această seară o experiență cu adevărat de neuitat!

Balul Bobocilor UAB: Perechea 3

Sîrbu Nica Cristian:

Salut! Sunt Sîrbu Nica Cristian, student la contabilitate, sunt o persoana amuzantă și carismatică, îmi place foarte mult să aduc zâmbetul pe fețele oamenilor.

Așa că dacă vreți să vă distrați și să râdeți la bal, votați-mă.

Barbu Sara Melissa:

Bună! Numele meu este Barbu Sara Melissa și sunt studentă la Facultatea de Drept.

Sunt o fire sensibilă, perfecționistă, țin foarte mult la detalii.

Sunt o persoană sociabilă, dezinvoltă, statornică. Îmi place să mă remarc și să mă autodepășesc.

Posed un spirit autocritic foarte dezvoltat. Îmi place să profit de orice oportunitate, de orice ușă deschisă apărută în drumul meu, căci nu poți știi niciodată unde te va duce aceasta.

Am încredere în calitățile mele și sunt mereu deschisă la noi experiențe. Sunt adepta provocărilor, iar în opinia mea Balul Bobocilor este o provocare în care îmi pot etala calitățile.

Balul Bobocilor UAB: Perechea 4

Ștefan Antonie Nicolae:

Hello everyone! Numele meu este Ștefan Antonie-Nicolae (Toni).

Sunt student la litere, română-engleză. Sunt o persoană socială, îmi place să citesc, să joc volei și să mă uit la animeuri.

Mi-am dorit să particip la acest bal ca să ies din zona de confort, de a mă distra, de a cunoaște oameni noi și să îmi fac amintiri pentru o viață.

Ciobotea Carmen:

Hello, mă numesc Ciobotea Carmen și sunt studentă la Științe Economice, C.I.G.

Sunt o persoană în mare parte extrovertită cu foarte multe visuri de îndeplinit.

Particip la acest bal pentru a putea ieși din zona mea de confort și pentru a mă distra.

Îmi place să ascult oamenii și cât pot de mult sa îi ajut, ziua mea devine mai bună când știu că am putut fi de folos pentru cineva. Și cu siguranța cred că “SPERANȚA MOARE ULTIMA”.

Balul Bobocilor UAB: Perechea 5

Nistor Marius-Emil:

Eyy yo wassup, mă numesc Nistor Marius-Emil sau cum mă mai știe lumea drept “Sică” sau “WhosSica”, student la informatică în Limba Engleză și sunt o fire ambițioasă, ințelegătoare și optimistă, unii ar spune că sunt puțin arogant.. dar asta până ajungi să mă cunoști.. în rest când nu sunt la facultate, sunt 100% la studio, creez o melodie nouă sau cu siguranță mixez ceva, așa că în caz că vrei să mă cauți, știi unde mă găsești.

Alexandra Toncea:

Hellooo, eu sunt Ale Toncea. Aș spune eu, o fată care aproape mereu încearcă sa fie plină de viață și de energie.

Și de multe ori reușesc, spre bucuria mea. Sunt studentă la pedagogie, pentru că pot cu ușurință să dau în mintea copiilor, și cred că mi se potrivește ceea ce am ales.

Din viața mea face parte și muzica, ceea ce m-a ajutat să uit de rușinea de a comunica și de frica de a cunoaște cât mai mulți oameni, și mai ales frica de scenă, drept dovadă, o să apar și de data asta în lumina reflectoarelor cu multă energie pozitivă pe care îmi doresc sa v-o transmit și vouă.

Deeeci, hai să ne distrăm și să avem toți un vibe bun pentru că urmează cel mai mișto bal. Vă pupă Alee!

Balul Bobocilor UAB: Perechea 6

Jorovlea Dumitru:

Salut!!! Sunt Jorovlea Dumitru, un tânăr student la E.C.T.S.(economia comerțului turismului și serviciilor) sunt o persoană optimistă, sociabilă și iubesc să petrec timpul activ.

Prefer activitățile fizice, întâlnire cu prietenii și vizionarea de seriale și filme, ador să aflu lucruri noi, mai ales despre automobile.

M-am înscris în Balul Bobocilor pentru a acumula experiență nouă și a crea noi cunoștințe, și prietenii. Sper să vă uimesc la Balul Bobocilor.

Samburski Cristina:

Salutare dragilor! Mă numesc Samburski Cristina și sunt din Republica Moldova.

Sunt o persoană pozitivă, sociabilă, energică și atrăgătoare. Îmi place să călătoresc, să mă machiez, să dansez și BMW M5F90 sper cât mai curând să devin proprietara acesteia.

SONDAJ MISS și MISTER POPULARITATE la Balul Bobocilor 2023 de la Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia

This poll has ended (since 4 months).

Votează MISTER POPULARITATE la Balul Bobocilor 2023 de la UAB

Marius-Emil Nistor
27.06%
Dionisie Catan
26.47%
Paul Berghean
16.55%
Cristian Nica Sîrbu
14.00%
Dumitru Jorovlea
8.08%
Ștefan Antonie Nicolae
7.84%

Votează MISS POPULARITATE la Balul Bobocilor 2023 de la UAB

Alexandra Toncea
26.31%
Raluca Cătăniciu
26.04%
Carmen Ciobotea
13.84%
Sara Melisa Barbu
13.84%
Diana Cotruța
12.71%
Cristina Samburski
7.25%

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Unul

    sâmbătă, 09.12.2023 at 10:25

    Bună. Suntem 2 klingonieni sosiți la studii la dvs. și dorim să ne votați la serbarea de boboci. Eu sunt încă boboc dar prietena mea, cu 153 de ani mai mare, știe profesia de miss. Unde să ne înscriem ? Vă rugăm seriozitate, nu miștocăreală, că de aia avem și noi în galaxie. Să trăiți !

  2. Bointan Elena

    luni, 11.12.2023 at 06:42

    votez echipa nr 5

  3. Anonim

    joi, 14.12.2023 at 17:58

    Prea multa neseriozitate la procentajul voturilor. Am votat pe cineva și în loc sa crească in clasament a scăzut cu câteva procente. Asta numiți dvs vot corect???!!Am verificat chiar in momentul după ce am votat, asa ca nu vad a fi un motiv. Nu pot spune decât NESERIOZITATE!!!

    • Alba24

      joi, 14.12.2023 at 20:20

      la momentul asta sunt peste 4800 de voturi. Astepți ca un vot să poată aduce modificari vizibile 4800 de voturi deja date? :))))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax