Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Balul de caritate al starurilor a încheiat cele trei zile de baschet din Alba Iulia. Autoritățile locale au lipsit de la eveniment

Publicat

YouTube video

Cel mai important eveniment sportiv ce a avut loc în acest an la Alba Iulia și care a transformat pentru trei zile „Cealaltă Capitală” în „Capitala Baschetului Feminin” – prin Finala Cupei României și All Star Game – a luat sfârșit, miercuri, cu un bal de caritate. Cei 5.000 de euro donați de Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, „Roșia Montană Gold Corporation” și Federația Română de Baschet au ajuns în contul Asociației „Maria Beatrice”.

După trei zile de sport și spectacol, vedetele baschetului feminin din România s-au reunit la Hotel „Parc” pentru o cauză cât se poate de nobilă, mai exact pentru sprijini activitatea Asociației non-guvernamentale „Maria Beatrice” din Alba Iulia. Deși, în timpul balului de caritate, ar fi trebuit să fie scoase la licitație tricourile cu autografelor jucătoarelor, mingi dar și alte obiecte, anul acesta au lipsit atât oamenii de afaceri, cât și autoritățile locale, ceea ce dus la anularea licitației.

Cu toate acestea, asociația se va bucura de suma de 5.000 de euro donată de Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia (1.000 de euro), „Roșia Montană Gold Corporation” (2.000 de euro) și Federația Română de Baschet (2.000 de euro).

Dacă la balul de anul trecut au fost prezenți principalii „actori” din judeţul Alba și s-a reușit strângerea sumei de 10.000 de lei, bani ce au ajutat copii din căminul ”Steaua Speranței”, anul acesta notorietăţile locale au s-au făcut nevăzute.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Calin

    vineri, 05.04.2013 at 19:03

    autoritatile au lipsit si au aratat, ca de obicei, ca nu se implica in problemele comunitatii sau in sprijinirea sportului, bine ca macar investitorii se implica! bravo lor!

  2. vladi

    vineri, 05.04.2013 at 19:48

    ce surpriza, autoritatile au demonstrat din nou ca nu le pasa de comunitate! Felicitari celor de la RMGC, celor de la Universitatea „1 Decembrie” si celor de la Federatia Romana de Baschet ca au aratat ca macar lor le pasa de oameni!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax