Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Balul emisiunilor TV la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan”. Cezara Bulac și Darius Didă au luat titlul de miss și mister

Publicat

Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” și-a desemnat cei mai frumoși elevi de clasa a IX-a, după ce au trecut prin probele ”showbiz”-ului pregătite de către organizatori. În urma deliberării, titlul de Miss i-a revenit Cezarei Bulac. Mister Boboc al  HCC-ului a fost desemnat fiul președintelui executiv de la Unirea Alba Iulia, Darius Didă.

Unul dintre cele mai prestigioase licee din Alba Iulia a îmbrăcat, vineri, haine de sărbătoare și a făcut spectacol pentru a-și alege reprezentanții cei mai frumoşi dintre cei mai tineri. Tema aleasă de către organizatori a fost lumea showbiz-ului, mai exact emisiunile TV. De la ”Din dragoste”, până la ”N-ai factor”, o parodie a emisiunii „X-Factor”, la care s-a adăugat proba de cultură generală intitulată „Vrei să fii milionar” şi proba „Dansez pentru tine”, toate au fost create pentru a evidenţia ce pot candidaţii să ofere pe scenă.

În încheiere, trupa AIDOL i-a încântat pe spectatori cu piesa de teatru ”Vânătoarea de vampiri”, într-o interpretare pe gustul liceenilor. De apreciat a fost atmosfera extraordinară făcută de cei 600 de spectatori prezenți în Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. Publicul i-a încurajat frenetic pe participanți şi pe organizatori și s-au distrat pe cinste la momentele dintre probe.

Alba24.ro a oferit din nou premiile de Miss și Mister Alba24.ro. Dermina Danciu a fost aleasă Miss Alba24.ro, iar Darius Drăguț a primit titlul de Mister Alba24.ro.

În urma deliberării juriului, titlul de Miss Popularitate i-a revenit boboacei Adela Stanciu, iar  Mister Popularitate a fost ales Mihai Safta.

Titlul de Miss al Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, ediția 2011-2012  i-a fost acordat Cezarei Bulac, iar Darius Didă este oficial cel mai frumos boboc al colegiului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

28 Comentarii

28 Comentarii

  1. M47-f

    sâmbătă, 29.10.2011 at 00:58

    Balul celui mai prestigios liceu din judetul Alba…pe scurt: se promoveaza sexul (de la melodii, la piesele de teatru, la glume, la comportament, la imbracaminte) , incultura (manele, limbaj, comportament) si fitele (evident, de la banii parintilor.)
    Nu ma intelegeti gresit, am 22 de ani si inteleg destul de bine ce inseamna distractia, insa nu cred ca singurul mod in care puteti amuza o sala de adolescenti este sa folositi glume de 2 lei, aluzii sexuale si manele 🙂
    Nu sunt nici comunist, nici invechit, nici „pocait” , insa am fost profund dezamagit de ce am vazut la acest „bal” .
    Poate este doar parerea mea si gresesc cand spun asta, insa generatiile pe care le-am vazut in seara asta imi dau de gandit cu privire la ce o sa se aleaga de Romania in curand 🙂

    Mihai – student masterand la Bucuresti

    • Oancea Horatiu

      sâmbătă, 29.10.2011 at 10:00

      Un liceu promoveaza sexul ? :)) buna asta. Promoveaza incultura? N-as spune asta. Mai de graba as spune ca, in general, emisiunile difuzate pe posturile tv din romania fac acest lucru, cu reprezentanti ca Becali si multi altii. Adica, fiind copil, ce sa si faci cand il vezi pe Becali la televizor, sa ii plangi de mila? nu prea cred. Oricum, avand in vedere si tema balului, si anume „televiziunea”, m-i se pare si normal ca la acest bal sa apara lucruri asemanatoare cu cele de pe ecrane. Cel putin noi am parodiat prostia – adica, daca l-am vazut pe Salam sau mai stiu eu pe cine, nu am inceput sa il promovam, ba din contra, l-am parodiat. La fel si fitele: am parodiatstereotipul de copil care are cati bani vrea el de la parinti, fara sa dea nimic in schimb. Ai spus ca ai fost profund dezamagit de ce ai vazut la acest bal?

      Eu mai degraba as zice ca sunt profund dezamagit de exemplele din romania, si de programele difuzate la televizor care afecteaza fatal educatiia copiilor si tinerilor din ziua de azi. Elevii din HCC nu sunt diferiti in mod rau fata de generatia de adolescenti de astazi, ba din contra, noi am dovedit ca, muncind, am reusit sa realizam ceva frumos, artistic.

      Felicitari tuturor organizatoriilor/participantilor la balul bobociilor HCC 2011, ati facut o treaba minunata, fara a fii motivati de vreun castig financiar.

      • Rox

        duminică, 30.10.2011 at 21:13

        Ne bucuram ca unii oameni au reusit sa inteleaga mesajul nostru! Multumim!

    • Emil

      sâmbătă, 29.10.2011 at 10:36

      Corect, Mihai! Sunt un piculet „mai invechit in zile” decat tine, dar ma bucur ca un tanar de 22 de ani gandeste vertical. Nu defaimam pe nimeni, nu blamam o generatie de tineri, dar macar tragem un semnal de alarma. Dar, oare, in desert?…

      • jerry

        luni, 31.10.2011 at 00:13

        dragi mei mihai si emil 🙂 este foarte simplu sa veniti doar sa comentati asa in ce ati vazut voi din acest bal dar ma gandesc oare ati organizat oare un bal vat-i chinuit voi sa vedeti cat ii de greu sa mobilizezi tot sa aduci sunet lumini sa canti live piese care sunt grele in fatza unui public imi place de voi astea care comentati si ziceti asa in nestiinta de cauza doar veniti vedeti si dati cu parerea dar nu aveti habar de tot ce este pana la a veni si a vedea un spectacol 🙂

        • adriana

          vineri, 04.11.2011 at 14:11

          Daca inveti la HCC si ai scris „vat-i” atunci pune manuta sau burta pe carte si lasa organizarea balurilor pt altii.
          Subscriu la ceea ce a scris Mihai si sunt tot absolventa a liceului HCC.

    • Alex

      sâmbătă, 29.10.2011 at 10:42

      Draga Mihai, din public e usor sa critici. Cand faci pregatire pentru un asemenea eveniment trebuie sa iti pregatesti materialul in functie de ce vrea publicul. Daca urci pe scena si incepi cu glume intelectuale, vei fi huiduit si vei ajuta la golirea publicului. Sunt de acord cu ideea ta, dar nu mi s-a parut nimic deplasat la acest bal…glumele au fost in limitele bunului simt.

      Alex – student si regizor la Bucuresti

    • alexia

      duminică, 30.10.2011 at 20:53

      Mihai, student masterand la Bucuresti (daca tot ai simtit nevoia sa specifici) balul bobocilor este adresat elevilor liceului nu celor care au terminat aici in trecut. Poate aveai lucruri mai importante de facut cu timpul tau liber nu sa vi sa vezi un bal, care sa fim seriosi doar nu te asteptai sa fie facut dupa un format de documentar de pe Discovery. Balul a fost organizat de liceeni pt liceeni si a fost satirizata mentalitatea de azi(promovarea sexului si a prostiei). Sunt curioasa ce ai fi facut si promovat tu si cat succes ai fi avut la public cu ce ai fi facut. In ziua de azi este mult mai usor sa critici…

  2. Cristi

    sâmbătă, 29.10.2011 at 08:37

    Parerea mea e ca exagerezi putin.

  3. Anonim

    sâmbătă, 29.10.2011 at 10:52

    foarte frumos…mi-a placut:) in shimb in Allegria imbulzeala si inghesuiala dar si acolo a fost cat de cat ok.

  4. M47-f

    sâmbătă, 29.10.2011 at 17:50

    @ Alex, ok, haide sa continuam cu genul asta de evenimente, poate in 3-4 ani o sa ajungem inapoi in pesteri.Ca doar daca asta se cere asta trebuie sa servim, corect? Este o diferenta intre glumele intelectuale si glumele de bun simt. Din moment ce este cel mai bun liceu din Alba (aici am studiat si eu) ma gandesc ca elevii o sa fie atrasi si de alte glume/scenete/parodii
    Repet, nu vreau sa acuz pe nimeni , nu sunt eu un mare ganditor, nu sunt un „intelectual” , insa sunt dezamagit de modul in care sunt invatati elevii sa gandeasca 🙂
    Felicitari pentru cei care s-au implicat, felicitari ! Insa poate la o alta editie o sa incercati si altceva, ati fi surprinsi sa vedeti cat de multi elevi apreciaza si alt gen de spectacol.

    Mihai

    • vlad

      duminică, 30.10.2011 at 10:41

      daca nu intelegi conceptul de parodie, ai trait degeaba. Si cred ca e doar din cauza unei fixatii pe un stereotip, dincolo de care nu poti vedea. Sa fii sanatos!

    • jerry

      luni, 31.10.2011 at 00:21

      ‘prietene nu te inteleg zic doar asa 🙂 daca nu tia placut de ce ai stat pana la capat sa judeci ? 😀 daca ti s-a parut ciudat si tot trebuia sa te ridici si sa iti vezi de chestiile tale 🙂 ….eu personal sunt in industrai muzica de cand am avut 12 ani am cantat pe destule scene in fata unui public numeros si din cate am vazut eu ceea ce am facut nu a fost deloc vulgar nu nici o tenta spre nici o influentza sexuala si nimic vulgar 🙂 si balul a fost unul cel mai reusit posibil din toate punctele de vedere ….iar eu tot sunt de parere k vorbesti cam in nestiinta de cauza 😀

      • adriana

        vineri, 04.11.2011 at 14:15

        Poate trebuia sa te concentrezi mai mult pe invatatura si nu pe „destule scene”(tia placut:))
        Ce tot faceti din tantar armasar cu organizarea unui bal?Ati facut-o de buna voie. Nu v-a obligat nimeni sa faceti pe organizatorii,nu?

  5. Carmen

    luni, 31.10.2011 at 15:52

    Doamne fereste..lasa..banuiesc ca esti mai multumit de celelalte licee , nu? astea sunt mereu comentariile celor de la celelalte licee..pun pariu ca nici tu nu ai fost la HCC..asa ca lasati invidia la o parte fratiloooorr! mereu va fi HCC si restul..:)

  6. M47-f

    luni, 31.10.2011 at 20:18

    Of of of…nu intelegeti ca nu am acuzat pe nimeni in mod direct,nu?
    De ce va simtiti asa ofensati?Va simtiti cu musca pe caciula?
    Nu am organizat baluri, insa am organizat conferinte de presa si destule evenimente mari incat sa imi dau seama unde ati gresit si unde trebuia sa mai munciti.
    Insa asa suntem noi, ne multumim cu mediocritatea.Daca toate liceele au facut asta voi de ce sa faceti ceva mai special.
    Draga Alexia, am venit la bal pentru ca am fost invitat de un profesor din liceu .Imi era dor de spiritul HCC-ului dar vad ca s-a schimbat intre timp.
    Si inteleg o parodie, inteleg asta probabil mai bine ca multi dintre voi (nu vreau sa va ofensez capacitatiile intelectuale ).
    Dar se pare ca am suparat deja destui liceeni . Vroiam doar sa dau un sfat si nimic mai mult 🙂
    Guta la putere!

    • jony

      marți, 01.11.2011 at 00:24

      prietene cu guta la putere nu prea ne dai nici un sfat doar te afisezi un cocalar acut care se crede cult :)) sau ai zis GUTA la putere doar sa credem k esti cult si sti sa faci ironie eee ? :)) =)) frumos ba lasa du-te acolo si fati treaba lasa pe restu sa isi faca pe ale lui si ui asa :))

      • me

        vineri, 04.11.2011 at 22:58

        Jony, aveam niste dubii legate de cine este Mihai initial, insa dupa ultimul comentariu pot spune ca mi-am dat seama. Crede-ma ca el este in masura sa dea sfaturi pentru ca organizeaza evenimente la nivel inalt, si nu este cum spui tu, un cocalar care se crede cult, ci chiar o persoana inteligenta. Nu as vrea sa spun mai mult, pentru ca ii respect dorinta de a ramane oarecum anonim, insa el merita respectul elevilor si studentilor din tara asta;)

  7. vlad

    marți, 01.11.2011 at 00:42

    Mai, Mihai, tu chiar nu intelegi nimic din ce se scrie pe aici. Repeti ca un disc stricat ACELASI stereotip, ramai inchistat in acest sablon la moda. Vad ca nu esti instare sa recunosti asta, mai ales dupa incrancenarea cu care urmaresti si raspunzi comentariilor. Treci peste incremenirea asta in sablonul cu manelele, poate incepi sa gandesti si sa cresti. By the way, am 41 de ani si sunt profesor universitar, asa incat nu are rost sa repeti alt stereotip ( ca iti raspund doar liceenii care se simt ofensati) Si cu asta basta, problema ta daca vrei sa pricepi ceva. Sau nu. La revedere!

  8. vlad

    marți, 01.11.2011 at 00:45

    a, si nu te obosi sa-mi raspunzi pt ca nu mai intru aici. Eram doar curios. Mi-a trecut 🙂

  9. annonim

    miercuri, 02.11.2011 at 19:44

    1. Imi place sa vad ca se ia apararea HCC-ului dar de cine, de elevii din liceul respectiv!!! Rusine, sunteti la fel ca si comunistii cand isi promovau ei singuri doctrina, ideile si le prezentau ca fiind ale poporului.
    2. Nu va intrebati dragi elevi din HCC de ce sunteti singurul liceu din Alba care nu au avut comentarii normale pe acest site, de exemplu( ce fain o fost baluu, nu mi-a placut cutare si cutare lucru, as fi preferat sa fi fost .. la acest bal). NU Voi ati nascut conflicte prin atitudinea voastra. Se pare ca comunitatea albaiuleana s/a saturat, sunt unii oameni care vor sa va zica ca nu sunteti ceea ce pareti a fi.
    Punctul 3 ar fi: de ce credeti ca sunteti singurul liceu care a facut un spectacol frumos?! Pentru ca aveti aerul ala de ” nu stiti voi cat e de greu sa organizezi asa ceva, sa aduci sunete, lumini, dansatori….. semnat jerry)” de parca numai voi ati adus muzicieni, dansatori si ce au mai fost la baluri. Sa va fie rusine ca cresteti in aroganta fata de altii si in minciuna. Sunteti o dezamagire. Si de sa nu spunem pe bune cine organizeaza balurile in mai toate liceele din Romania, profesorii.!!! DA, pentru ca scoala nu/i formeaza pe elevi pentru viata ci ii ingradeste. Asa ca nu va mai preaslaviti ca ati facut, ca ati dres, ca ati organizat. NU ati organizat nimic ati fost organizati, e o mare diferenta!!!
    Va rog sa luati in seama ceea ce va spun, pentru ca va spune un om care deja a trecut de anii adolescentei si stie ca asa cum te formezi acum vei fi toata viata.

    Semnat, FOST absolvent al HCC Alba Iulia

  10. nelu

    joi, 03.11.2011 at 09:51

    Daca esti FOST absolvent, probabil esti si FOST comunist. Odata ce ai absolvit liceul, esti absolvent pentru totdeauna (sau pana la moarte, aici nu-s sigur). La fel si cu comunismul. Iar cine e fara pacat sa ridice piatra!

  11. adriana

    vineri, 04.11.2011 at 14:18

    Eu sunt socata ! Majoritatea liceenilor care ati pozat aici in aparatorii balului/balurilor habar nu aveti sa scrieti corect.
    Poate ar trebui sa va concentrati mai mult pe invatatura si mai putin pe parodii si baluri…

  12. niculita

    marți, 08.11.2011 at 13:53

    Si totusi, de mai bine de o saptamana, acesta este cel mai citit articol. Ce sa fie oare?

    • moderatorul de serviciu

      marți, 08.11.2011 at 14:30

      sunt f multe fotografii de la eveniment, peste 250…. sunt multi elevi la HCC, alba24 este singurul ziar care a publicat o galerie foto de acolo… se uita multa lume… statistica este pe o saptamana. galeria are in jur de 10000 de vizualizari…

      • niculita

        miercuri, 09.11.2011 at 09:55

        Asta e foarte clar. Felicitari Alba24! Intrebarea era retorica si cu bataie spre cei care critica acest liceu si pe elevii lui.

  13. niculita om platit

    duminică, 11.12.2011 at 00:12

    Niculita, tu esti avocatul neplatit al HCC-ului???
    Fratilor acceptati realitatea ca Alba s-a saturat de HCC!!!!
    Nu e clar?
    Convingeti-va

    • Paul

      duminică, 25.12.2011 at 18:32

      Chiar s-a saturat ? Cine zice asta ? Cei care nu au fost niciodata la liceul acesta ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax