Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Balul Îndrăgostiților de Valentine’s Day la Cugir. Incursiune în lumea serialelor și a filmelor

Publicat

Elevii din orașul Cugir, au ținut să sărbătorească ziua dedicată dragostei printr-un bal al îndrăgostiților. Declaraţii de dragoste, dans, muzică, probe de talent, acestea au fost ingredientele balului „Valetine’s Day”, organizat vineri seara, și care a avut loc în Sala de Spectacole a Centrului Cultural Cugir.

Balul a fost organizat de cele două Consilii ale Elevilor celor două licee din oraș, Liceul Teoretic „David Prodan” Cugir respectiv Colegiul Tehnic „I.D. Lăzărescu” Cugir, iar tema balului fiind ” Seriale Tv”.

 

Cele șase perechi care s-au duelat pentru mult râvnitul titlu, de Miss și Mister al balului, au avut de ales din personaje preferate ei din lumea filmelor și a serialelor: „Peaky Blinders”, „Vikings”, „Game of Thrones”, „Casa de Papel”, „Stranger Things” și „Friends”.

Actorii de ocazie au fost: Robert Stoian și Raluca Anghel, Bogdan Duca și Izabela Sibișan, Robert Heroiu și Chanise Dârzu, Cristian Perjeriu și Rubina Brăilă, Cristina Vesa și Dan Motocea, Antonio Văidean și Roxana Jug.

Perechile de îndrăgostiți, au avut de trecut prin cinci probe: „cutia misterelor”, „declarație de dragoste” – o declarație oferită fetelor – băieților,”reconstituirea unei scene din fllm”, „pasarea cărții de joc de către băieți cu gura unul altuia”, „scoaterea unor mere dintr-un bol cu apă, de către băieți, folosindu-se doar de gură…

Citește și: MESAJE de 8 MARTIE 2020: Cele mai frumoase urări pentru femeile din viața ta. Mamă, iubită sau colege

Balul Îndrăgostiților a fost completat de o sumedenie de momente artistice puse în scenă de elevii talentați ai celor două licee din Cugir. Asistența a fost încântată cu dansuri sportive și momente muzicale dedicate dragostei.

În urma voturilor și a deliberării juriului, perechea câștigătoare a titlurilor de Miss și Mister – Balul Îndrăgostiților, a fost formată din Robert Heroiu și Chanise Dârzu.

Clasamentul final al balului a fost următorul: locul V – Robert Stoian și Raluca Anghel, locul IV – Antonio Văidean și Roxana Jug, locul III – Cristina Vesa și Dan Motocea, locul II – Cristian Perjeriu și Rubina Brăilă, locul I – Bogdan Duca și Izabela Sibișan.

(Sorin Giurcă)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax