Connect with us
Publicitate

BLAJ

Bani adevărați pentru Podul Minciunilor de la Blaj. Proiectul a primit 7 milioane de lei de la Guvern, după aprobarea bugetului

Publicat

Primarul din Blaj, Gheorghe Valentin Rotar, a anuțat pe contul său de Facebook că un proiect al orașului a primit 7 milioane de lei de la bugetul de stat. Este vorba despre reabilitarea și modernizarea „Podului Minciunilor”.

”Deputatul Florin Roman își ține promisiunile față de Blaj! Parlamentul României a aprobat Anexa nr. 7/03 din proiectul Bugetului de Stat pe anul 2021, prin care se alocă suma de 7 milioane de lei Municipiului Blaj, pentru finanțarea obiectivului de investiții „Pasaj superior km 377+131 – Podul Minciunilor”!

Valoarea totală a investiției este estimată la 15 milioane de lei.

În acest moment, SF-ul proiectului este finalizat, în baza unui concurs de soluții organizat în anul 2020, iar proiectul tehnic și execuția lucrării urmează să fie licitate în perioada următoare.

Lucrările vor începe în luna august 2021, finalizarea noului pod fiind estimată pentru luna iunie 2022.
Noul pod va avea 5 benzi de circulație rutieră și 2 benzi pentru circulația pietonală (trotuare acoperite și încălzite) și va fi una dintre cele mai spectaculoase construcții din România, cu soluții arhitecturale contemporane care respectă patrimoniul existent în zonă!” a scris acesta pe Facebook.

FOTO: Schiță desen cu „Podul Minciunilor” de la Blaj

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax