Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Bani de la CJ Alba pentru programe de dezvoltare și infrastructură. Municipiului Alba Iulia nu i-a revenit nici un leu

Publicat

Consiliul Județean Alba a aprobat suma de 9.559 mii lei pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală şi a proiectelor de infrastructură pe anul 2012. Banii au fost împărțiți între 76 de unități administrative, iar municipiului Alba Iulia nu i-a revenit nici un leu.

Consilierii s-au întrunit în şedinţă ordinară în data de 26 iulie 2012, iar în cadrul acesteia au aprobat modificarea hotărârii de consiliu din ianuarie 2012 privind repartiţia pe unităţi administrativ-teritoriale din judeţul Alba a sumelor pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală şi proiectelor de infrastructură care necesită cofinanţare.

Municipiului Blaj i-a fost alocată cea mai mare sumă, în valoare de 980 mii lei. Banii vor fi folosiți pentru reabilitarea sistemului rutier şi dezvoltarea infrastructurii din zona industrială, modernizarea căminului cultural Petrisat și Mănărade, modernizarea străzilor şi localităţilor aparţinătoare, dar și pentru amenajarea peisagistică și urbanistică a grădinii-parc Timotei Cipariu.

Suma de 9.559 mii lei va ajunge la 76 unităţi administrativ-teritoriale pentru dezvoltare locală şi infrastructură. Banii au fost acordați pentru echilibrarea bugetelor locale și vor fi distribuiți comunelor, orașelor și municipiilor, prin hotărâre a Consiliului Județean.

Vedeți mai jos repartiția banilor în fiecare localitate și pentru ce vor fi ei utilizați:

Repartizare pe unităţi administrative

Finanțare programe de dezvoltare

Dragoș SUCIU

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax