Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bani de la Guvern pentru patru familii și persoane din Alba care au avut gospodăriile afectate de incendii sau inundații

Publicat

impozite bani taxe

Două familii din Alba care au avut gospodăriile afectate de incendii sau inundații, si două persoane singure vor primi un ajutor din partea statului.

Proiectul de hotărăre prin care Guvernul Românei alocă câte 7.000 de lei pentru fiecare familie sau persoană singură din cele patru cazuri, intră miercuri, 1 martie la vot.

Cele două familii din Alba, fac parte dintr-un total de 504 care se află într-o stare de necesitate.

Se propune acordarea de ajutoare de urgență în sumă totală de 2.115.900 lei pentru sprijinirea unui număr total de 504 familii și persoane singure care se află în situații de necesitate cauzate de incendii, inundații, accidente ori situații deosebite determinate de starea de sănătate ori alte cauze care pot conduce la creșterea riscului de excluziune socială.

De asemenea două persoane din Alba care fac parte dintr-un total de 68 familii și persoane singure care se află în situații de necesitate cauzate de incendii care au afectat atât locuințele, anexele gospodărești, cât și bunurile de folosință îndelungată, familiile respective confruntându-se cu probleme socio-materiale și de locuit, unele dintre acestea având și probleme de sănătate, motiv pentru care se află în imposibilitate ca din veniturile proprii să-și poată repara locuințele.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax