Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bani de la stat pentru promovarea afacerilor. Când încep înscrierile şi sumele care pot fi accesate de operatorii economici

Publicat

Agenţii economici au acces la o nouă sesiune de finanţare prin intermediul căreia pot obţine bani de la stat pentru participare la târguri, expoziţii şi misiuni economice internaţionale.

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat a publicat anunțul de deschidere aferent sesiunii 2018, bugetul total fiind de 7.800.000 de lei.

Înscrierile sunt deschise din 17 septembrie 2018 ora 10.00 până în 24 septembrie, ora 10.00

Valoarea alocaţiei financiare nerambursabile de tip sprijin forfetar aferentă prezentei sesiuni, pe tipuri de activități este:

– pentru participare la târguri și expoziţii cu caracter internaţional organizate în statele membre ale Uniunii Europene și în țările terțe, cu stand de prezentare a produselor/ serviciilor: 25.000 lei

– pentru participare la misiuni economice internaționale: 10.000 lei.

Potrivit ministerului, operatorii economici nu sunt limitați la o singură participare pe sesiune de aplicare și tip de activitate.

Finanţările sunt oferite pentru a sprijini participarea operatorilor economici la manifestări expoziționale cu caracter internațional și de notorietate.

Bugetul total estimat pentru perioada 2017-2020 al schemei de minimis este de 71 de milioane de lei, iar numărul estimat de firme beneficiare este de 5.000. Finanţarea este asigurata din fonduri de la bugetul de stat.

Sectoarele economice sprijinite în cadrul prezentei scheme sunt tehnologia informaţiei, sectorul alimentar, fabricarea mobilei, industria textilă, cercetare, inovare ştiinţifică şi medicală.

surse: imm.gov.ro, wall-street.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax