Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bani de liceu 2018-2019: Cuantumul bursei a fost majorat de la 180 de lei la 250 de lei pe lună. Alte condiţii aprobate de Guvern

Publicat

elevi liceu

Începând cu anul școlar 2018-2019, fiecare beneficiar al bursei “Bani de liceu” va primi, pe întreaga durată a cursurilor, în situația respectării tuturor condițiilor prevăzute de lege, 250 lei/lună. Suma a fost indexată în ședința de Guvern de miercuri, valoarea bursei fiind de 180 de lei pe lună, până acum, anunţă Ministerul Educaţiei.

De asemenea, a fost majorată valoarea plafonului maxim de acordare a bursei de la 150 lei la 500 lei, pe membru de familie, măsură care, în estimările Ministerului Educației Naționale, va crește semnificativ numărul potențialilor beneficiari, potrivit sursei citate.

Conform calendarului de desfășurare a programului, depunerea cererilor se face în intervalul 10 septembrie – 1 octombrie 2018 la secretariatele unităților de învățământ în care sunt înmatriculați elevii eligibili.

sursa foto: Facebook (Ministerul Educaţiei Naţionale)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax