Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bani în plus din bugetul Alba Iuliei pentru dotările adăpostului de câini de la Partoș. Măsura e necesară pentru obținerea autorizațiilor de funcționare

Publicat

Suplimentarea bugetului de investiție pentru obiectivul „Schimb de destinație din spațiu post trafo în adăpost pentru câini fără stăpân” va fi supusă votului, în ședința de Consiliu Local Alba Iulia ce va avea loc miercuri, 30 aprilie. Măsura este necesară pentru îndeplinirea condițiilor de autorizare și funcționare legală a adăpostului, cu toate că acesta e deschis de aproximativ 8 luni.

Suplimentarea bugetului cu 6.000 de lei este necesară pentru asigurarea utilităților necesare extinderii conductei de gaze naturale, de la stația de epurare a apei, până la adăpostul de câini.

Totodată, 16.700 de lei vor fi alocați în plus, pentru dotările adăpostului (cu ladă frigorfică pentru păstrarea animalelor până la incinerare, microstație de epurare și altele), dar și pentru dotarea cu instrumentar  (foarfeci chirurgie, pense hemostatice, cleme, tăvițe, etc.) și aparatură medicală, sistem de monitorizare și evidență a microcipurilor de inventariere (computer, microcipuri și cititor de microcipiuri, plăcuțe) și altele, în valoare de 4.840 de lei.

Toate aceste achiziții sunt necesare în vederea obținerii autorizației sanitar-veterinare și de mediu.

„În vederea punerii în funcțiune, a îndeplinirii condițiilor de autorizare și funcționare legală, obiectivul Adăpostul de câini fără stăpân din municipiul Alba Iulia necesită suplimentarea valorii de investiție aprobată prin HCL nr. 251 din 22 august 2013”, se arată în proiectul de hotărâre supus spre aprobarea consilierilor locali în ședința de miercuri, 30 aprilie 2014.

Reamintim că adăpostul de câini se află pe strada Rogozului (Partoș) și funcționează de mai bine de 8 luni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax