Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Bani în plus pentru AIDA-Transport Local. Asociaţia cere peste 155.000 de lei pentru acoperirea cheltuielilor

Publicat


autobuze

Asociaţia Intercomunitară de Dezvoltare Alba Iulia – Transport Local (AIDA – TL) solicită Consiliului Local suplimentarea contribuţiei de la bugetul public local, pe anul 2017, cu suma de 155.946 lei. Proiectul intră la aprobare în şedinţa CL Alba Iulia din 24 aprilie.

Anul trecut, a fost aprobată contribuţia pe 2017, în sumă de 13.278.100 lei, ce a fost deja achitată, potrivit reprezentanţilor primăriei.

Dar AIDA-TL a anunţat că suma respectivă nu acoperă cheltuielile asociaţiai pentru funcţionarea serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate pe anul trecut. În martie 2018, Adunarea Generală a Asociaţiei (formată din primarii localităţilor Ciugud, Sântimbru, Galda de Jos, Cricău, Ighiu, Întregalde, Mihalţ şi prezidată de Mircea Hava) a aprobat rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe 2017, rezultând astfel majorarea contribuţiei Consiliului Local Alba Iulia cu 155.946 lei.

Reamintim că din bugetul local se acoperă subvenţii de transport pentru unele categorii de persoane şi se acoperă diferenţa dintre costurile înregistrate şi cele efectiv încasate ca urmare a legitimaţiilor de călătorie individuale.

Suma aprobată iniţial în 2017, de 13.278.100, a fost mai mică față de cea din 2016 cu aproape 270.000 de lei (13.547.623 lei în 2016).


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

CUGIR

FOTO: Accident pe DJ 704 Cugir-Vinerea. O persoană rănită după ce un autoturism și un autobuz s-au lovit

Publicat

O persoană a fost rănită într-un accident rutier s-a petrecut duminică seara pe DJ 704 între Cugir și Vinerea. Un autoturism și un autobuz au intrat în coliziune. Autoturismul a suferit avarii majore, ajungând în afara carosabilului. Revenim cu amănunte.

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Noile tarife de referință RCA, anunțate de ASF. Ce se întâmplă cu asigurările auto obligatorii

Publicat

asigurare masina rca

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a publicat recent lista tarifelor de referință RCA, de care asigurătorii țin cont, la stabilirea valorilor de plată pentru asigurările auto obligatorii. Sumele pentru persoane fizice sunt în scădere ușoară, iar cele pentru persoane juridice au rămas la fel. ”Tariful de referință mediu ponderat, pentru segmentul autoturisme-persoane fizice, înregistrează o […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Peste 60 de mașini date în urmărire în spațiul Schengen, găsite în România, în ultima săptămână

Publicat

masini furate

Peste 60 de mașini ce erau căutate de partenerii din spaţiul Schengen, pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cadrul procedurilor judiciare, au fost găsite pe teritoriul României, în ultima săptămână. Potrivit IGPR, poliţiştii români şi partenerii de pe teritoriul statelor membre Schengen au depistat, în ultima săptămână, peste 700 de persoane, 74 […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în ALBA: Zile superbe de toamnă, cu soare strălucitor, fără nori și fără ploi. Prognoza în săptămâna 14-20 octombrie

Publicat

De

Jumătatea lunii octombrie aduce o vreme superbă, cu temperaturi generoase. În această săptămână vom avea parte de soare strălucitor, fără ploi, iar maximele vor atinge 24 de grade Celsius. Minimele nu vor coborî mai jos de 5 grade Celsius. La munte, temperaturile minime nu vor coborî mai jos de 4 grade Celsius, iar maximele depășesc […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate