Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Bani insuficienţi la bugetul comunei Stremţ

Publicat

Primarul comunei Stremţ, Ştefan Popa, refuză să îşi asume responsabilitatea pentru bugetele alocate pe anul 2011 la nivelul unităţilor administrativ-teritoriale. Prezent la conferinţa de presă a PSD Alba, primarul Ştefan Popa susţine că a fost nevoit să amâne aprobarea bugetului, după ce au fost înştiinţaţi, printr-o adresă de la Direcţia Generală a Finanţelor Publice, cu privire la cifrele alocate: „În data de 27 ianuarie trebuia să aprobăm, în şedinţă, bugetul local. Spre surprinderea mea, când am aflat care sunt cifrele şi mai ales faptul că trebuia să ne încadrăm fix în ele, am retras bugetul de pe ordinea de zi. Nu pot să îmi asum responsabilitatea pe un asemenea buget.”

Suma totală solicitată de Primăria comunei Stremţ pentru bugetul local pe anul 2011 a fost de 1.136.000 de lei, din care au primit doar 943.000 de lei, bani care vor trebui să acopere cheltuielile cu asistenţii personali, şcoală şi administraţii.
Primarul comunei Stremţ a precizat că această situaţie este similară pentru majoritatea comunelor din judeţul Alba.
În speranţa identificării unei soluţii, Ştefan Popa a formulat o adresă, semnată de toţi membrii consiliului local, prin care au solicitat reanalizarea sumelor alocate pentru bugetul local al unităţilor administrativ-teritoriale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax