Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bani pentru Bazinul Olimpic din Alba Iulia: 1,8 milioane lei aprobate în bugetul Companiei Naţionale de Investiţii, pentru continuarea lucrărilor de modernizare

Publicat

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman a anunţat, joi, în şedinţa CJ că pentru Bazinul Olimpic din Alba Iulia au fost incluse în bugetul Companiei Naţionale de Investiţii (CNI) fonduri în valoare de 1,8 milioane lei. Suma va fi utilizată pentru continuarea lucrărilor de modernizare.

„Astăzi a fost trecută în bugetul CNI suma pentru Bazinul Olimpic, ca urmare a solicitării Consiliului Judeţean şi Primăriei Alba Iulia, vorbim de 18 miliarde lei vechi (1,8 milioane lei – n.r.)”, a precizat Florin Roman.

Reamintim că în 13 noiembrie administraţia locală anunţa că au fost alocaţi 2 milioane de lei de la Guvern, pentru acoperirea cheltuielilor aferente lucrărilor la Bazinul Olimpic din Alba Iulia. Lucrările sunt executate în proporţie de 85%, iar pentru finalizarea acestora, administraţia locală mai are nevoie de aproximativ 3,7 milioane de lei. Potrivit reprezentanţilor Primăriei, urmau să fie primiţi încă un milion de lei în perioada următoare.

Citeşte şi Bazinul olimpic se redeschide, după patru ani de aşteptare. Roman: „Până la Paşti, va fi redat albaiulienilor, după o lungă telenovelă”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. fain

    joi, 21.11.2013 at 22:42

    Superrr…
    Dar in final cat reprezinta totusi cele 15% ramase pentru finalizarea bazinului… pt ca 2 mil de la guvern + 1.8 mil de la consiliu + „inca 1 milion in perioada urmatoare” = 4.8 milioane lei!
    Si chiar si fara ce 1 milion din perioada urmatoare tot mai este un 0.1 milioane lei (adica 1 MILIARD lei vechi in plus fata de cat e preconizat 3.7milioane)…
    CATAVENCU e in TOATE!
    DOAMNE… AJUTA-NE…
    Un banc off-topic : Pamantul s-a intalnit cu o alta planeta si ii spune acesteia din urma … auzi, am o mica problema, mi-a crescut HOMO SAPIENS!!! – „Stai linistit” ii spune cea din urma, „O sa-ti treca, am avut si eu, dar s-au autodistrus”!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax