Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Banner cu președintele AUR, George Simion, amplasat ilegal pe o clădire din Alba Iulia. Ce spun reprezentanții Poliției Locale

Publicat

Un banner de mari dimensiuni, cu chipul președintelui partidului AUR, George Simion, a fost amplasat ilegal pe o clădire din Alba Iulia. 

Este vorba despre o clădire în care își desfășoară activitatea filiala formațiunii politice, în oraș. Banner-ul a fost observat vineri, 22 decembrie pe clădirea aflată în centrul orașului. 

Clădirea se află peste stradă de sediul IPJ Alba și la aproape 300 de metri de sediul Poliției Locale Alba Iulia.

Pe banner apare sigla AUR, alături de mesajul ”George Simion Președinte AUR”. Simion apare într-o cămasă tradițională.

Reprezentații Poliției Locale Alba Iulia au declarat pentru alba24.ro că nu a fost emisă o autorizație pentru amplasarea banner-ului pe clădirea din oraș.

Aceștia au mai precizat că în cursul săpătmânii viitoare, polițiștii de la biroul Disciplină în Construcții vor lua măsurile legale față de proprietarul clădirii.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 22.12.2023 at 16:12

    M-aţi doborât ! Auzi acolo, poliţiştii din cadrul Disciplină în Construcţii. Ce calificare aveţi voi mă, de sunteţi atât de dăştepţi în domeniul construcţiilor ? Ioc. Aţi făcut calcule tehnice care să dovedească că acest bener poate determina prăbuşirea clădirii ? Papagalilor ! N-am nici o treabă cu USR, dar am o treabă cu prostia.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax