Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bar de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia, AMENDAT de Poliţia Locală. Reprezentanţii acestuia au permis clienţilor să fumeze pe terasă

Publicat

fumat_tigaraUn bar situat pe Bulevardul Transilvaniei din municipiul Alba Iulia a fost amendat sâmbătă, de către Poliția Locală, după ce reprezentanții localului au permis unor clienți să fumeze pe terasă, în spațiu public închis.

În data de 22 aprilie, ora 21.00, o patrulă a Poliției Locale a municipiului Alba Iulia a surprins mai multe persoane fumând la o terasă situată pe B-dul Transilvaniei. Din verificările efectuate a rezultat faptul că perimetrul în care se fuma era un spațiu public închis.

În urma discuțiilor avute cu persoanele în cauză, a reieșit faptul că reprezentanții barului au permis să se fumeze în spațiul respectiv, drept consecință, agentul economic a fost sancționat contravențional cu amendă și totodată a fost informat ca pe viitor să respecte prevederile Legii nr.349/2002 cu modificările și completările ulterioare, pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun, în caz contrar, la a doua abatere pe lângă amenda între 5.000 și 10.000 lei, se va aplica și sancţiunea complementară de suspendare a activităţii până la remedierea situaţiei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gogu

    marți, 25.04.2017 at 11:43

    Sa vina și la Abrud ,se fumează în Toate barurile!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax