Connect with us
Publicitate

SPORT

Baraj de promovare: Aurel Șunda va lupta contra ”elevului” Alex Pelici pentru Liga I. Alți nouă ex-uniriști se mai găsesc în cele două tabere

Publicat

Federația Română de Fotbal a decis, miercuri, ca locul vacant rămas în Liga I să se ocupe printr-un baraj de promovare, astfel că Voința Sibiu și Săgeata Năvodari se vor lupta pentru această poziţie.

Chiar dacă a fost demis de la conducerea Săgeții, Aurel Șunda a fost rechemat pentru a antrena echipa pentru jocul de baraj. ”Nu mai înțeleg nimic, dar astea sunt regulile federației. Vom vedea acum dacă echipa e pregătită, mai avem 8 zile de pregătire. Am acceptat să pregătesc echipa și pentru baraj, fiindcă este munca de doi ani depusă la Săgeata și în consecință e normal. Mi s-a propus să rămân în cazul promovării, dar vom mai discuta acest aspect”, a declarat Aurel Șunda, antrenor principal Săgeata Năvodari.

Aiudeanul Răzvan Dâlbea, component al echipei Săgeata Năvodari (coechipier cu foștii uniriști Adrian Olah și Florin Olteanu) speră ca echipa lui să se impună la baraj și totodată aiudeanul își dorește ca federația să nu mai schimbe decizia. ”Sper să fie adevărat și să nu se mai schimbe deciziile. Conducătorii de la club au sperat tot timpul. Vom fi pregătiți să jucăm la baraj. Mi se pare normal ca domnul Șunda să stea pe bancă”, a declarat Răzvan Dâlbea.

De partea cealaltă, în tabăra Voinței Sibiu se află fostul antrenor al Unirii, Alexandru Pelici, alături de foștii uniriști Darius Miclea, Nicolae Grigore, Daniel  Tătar, Istvan Szabo, Eugen Beza și Cristian Hardău.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax