Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Barbarians, noul serial de senzație lansat de Netflix. Confruntarea epică dintre Imperiul Roman și populațiile germanice

YouTube video

Publicat

O nouă serie originală Netflix, Barbarians (Barbaren), tocmai a fost lansată pe platforma de streaming în 23 octombrie. Un serial numai bun de umplut un weekend ploios de toamnă. 

Produs în parteneriat cu Gaumont, Barbarians readuce privitorul în epoca romană în regiunile nordice ale Europei pe care acum le numim Germania și promite să fie noua senzație pentru amatorii de seriale Netflix.

Un ofițer roman este prins între imperiul măreț care l-a crescut și oamenii propriului trib, iar loialitățile sale contradictorii duc la o înfruntare istorică teribilă. Un conflict consumat în două limbi: germană și latină, un lucru mai puțin obișnuit.

Situat în anul 9 d.Hr. Germania, Barbarii sunt o dramatizare a evenimentelor care au dus la bătălia pădurii Teutoburg, în care triburile germanice s-au confruntat cu trei legiuni ale Imperiului Roman.

Această bătălie este privită ca fiind esențială, deoarece a oprit expansiunea romană în nordul Europei. Cu toate acestea, la bază, seria este despre prietenia a trei copii germani, care au fost separați în timpul ocupației romane și care se regăsesc, ani mai târziu.

Există conflicte, lupte brutale cu sabia, corăbii sângeroase, mitologie folclorică și o intrigă de dragoste de care fanii seriilor Game of Thrones și Vikings se vor bucura cu siguranță. Această serie istorică este o poveste captivantă de răzbunare și trădări.

Este primul serial istoric german de la Netflix și primul proiect Netflix de la Gaumont GmbH, o filială a companiei franceze Gaumont SA. În film, romanii vorbesc în limba latină, un lucru destul de interesant și inedit.

Gaumont a mai lucrat cu Netflix la producții precum Narcos și Hannibal, dar Babarians este primul proiect german care a fost lansat.

Seria a fost creată de Arne Nolting și Jan Martin Scharf, care au co-scris scenariul împreună cu Andreas Heckmann. Barbara Eder a regizat primele patru episoade și Steve St. Leger ultimele două din serie.

Potrivit producătorului Sabine de Mardt, semnificația istorică a bătăliei s-a dovedit a fi un fundal ideal pentru drama care se desfășoară între cei trei prieteni din copilărie.

Barbarians este o serie excelentă care dezvăluie un eveniment istoric esențial în Europa printr-o poveste captivantă de dragoste, prietenie, trădări și răzbunare. Cu doar șase episoade, care se încheie cu un fel de cliffhanger, veți fi nerăbdători în așteptarea sezonului următor pentru a afla ce se va întâmpla în continuare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate