Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat acuzat că a furat încasările unui bar din Baia de Arieș. Ce sumă a reușit să sustragă

Publicat

politie noaptea
Arhivă foto

Un bărbat de 43 de ani din Baia de Arieș a fost reținut de polițiști, după ce sâmbătă seară. 26 august 2023, a furat bani dintr-un bar din oraș.

Potrivit IPJ Alba, la data de 4 septembrie 2023, polițiștii din Baia de Arieș au identificat un bărbat de 43 de ani, din orașul Baia de Arieș, județul Alba, care este bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în seara zilei de 26 august 2023, în jurul orei 22.00, în timp ce se afla în incinta unui local din Baia de Arieș, profitând de neatenția barmanului de serviciu, ar fi sustras suma de 2.910 lei, provenită din încasări.

Față de bărbat, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșii infracțiunii de furt, urmând ca în cursul zilei de marți, 5 septembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale, au transmis reprezentanții IPj Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax