Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat acuzat că ar fi agresat sexual o fetiță de 10 ani, din Alba. Ar fi ademenit-o într-un imobil din comuna Ighiu

Publicat

Un bărbat a fost trimis în judecată sub acuzația că ar fi agresat sexual o minoră în vârstă de doar 10 ani. 

Potrivit procurorilor, în data de 22.04.2021, în jurul orei 14.30, inculpatul B.I. a invitat-o pe persoana vătămată, o minoră în vârstă de 10 ani, să intre într-un imobil situat în Șard (comuna Ighiu), unde inculpatul ar fi atins-o de mai multe ori cu mâna în zona intimă, peste pantaloni, și i-ar fi propus acesteia să îi facă masaj erotic.

Prin ordonanţa organelor de cercetare penală din data de 22.04.2021 s-a dispus reținerea inculpatului B.I. pentru o perioadă de 24 de ore, iar prin ordonanţa procurorului din data de 23.04.2021 s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de inculpatul B.I. pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 23.04.2021, ora 22.35 până la data de 21.06.2020 inclusiv.

”Precizăm că întocmirea rechizitoriului este o etapă a procesului penal reglementată în Codul de procedură penală, care reprezintă finalizarea anchetei penale și trimiterea dosarului la instanță spre judecare, activitate care nu poate în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, au precizat reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Număr mare de agresiuni, în România

În România, un mare număr de minori sunt în fiecare an victime ale agresiunilor sexuale, dar multe cazuri rămân ascunse de rușine sau de frica de a fi judecat.

Deosebit de grav este însă și faptul că 55% dintre adulți își justifică acțiunea dând vina pe victime.

La acest indicator, care măsoară abrutizarea și lipsa de discernământ a unei mari părți a adulților, ne plasăm tot pe primul loc în Europa.

În urmă cu trei ani, din toate procesele care s-au judecat pentru „act sexual cu un minor“, doar 25% dintre violatori au fost condamnați la închisoare cu executare, 25% au primit pedepse cu suspendare, iar restul proceselor nu au ajuns la o sentință.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Rusinea

    marți, 14.09.2021 at 19:06

    Un dobitoc ca asta trebuie castrat !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax