Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat acuzat de proxenetism și trafic de minori, condamnat la închisoare cu suspendare de Tribunalul Alba

Publicat

tri

tribunal Trei ani de închisoare cu suspendare a primit un bărbat implicat într-un caz de proxenetism la Alba Iulia. Dosarul a fost trimis în judecată în urmă cu șase ani şi a avut ca obiect destructurarea unei reţele de prostituţie care activa la un local din Alba Iulia. Decizia a fost pronunţată la Tribunal şi mai poate fi contestată cu apel.

George Strugari a fost condamnat în 10 noiembrie,  la 3 ani de închisoare cu suspendarea executării pe o perioadă de 6 ani. Ali doi inculpaţi, Georgeta Floarea Strugari şi Nicolaie Jurcă, au primit, la rândul lor, în 2013, tot pedepse cu suspendare într-un dosar care s-a judecat separat.

Tribunalul Alba a mai decis acum să confişte de la inculpaţi suma totală de 90.000 de lei. Reţeaua de prostituţie a fost destructurată de poliţiştii de la Crimă Organizată şi procurorii DIICOT Alba Iulia în iulie 2008, în urma unor percheziţii domiciliare şi a unui flagrant în localul de streaptease.
Georgeta Floarea Strugari, administratorul unei societăţi din Bistriţa-Năsăud cu punct de lucru la Alba Iulia, Nicolaie Jurcă, bodyguard în local, şi George Strugari asociat în cadrul firmei au desfăşurat activităţi de recrutare, transport şi exploatare prin muncă şi sexuala a mai multor tinere, dintre care unele minore.
În timpul flagrantului, în local au fost identificate trei tinere majore şi trei fete minore care erau obligate să practice prostituţia în scopul obţinerii de avantaje materiale de către cei trei membri ai reţelei. În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au identificat alte victime.
Tinerele erau găzduite la locuinţa din Alba Iulia a familiei Strungari şi erau ţinute sub strictă observaţie, neavând voie să meargă la locul de muncă decât însoţite de bodyguard. Victimele desfăşurau activitatea de striptease fără contract de muncă şi erau obligate să practice prostituţia. În timpul percheziţiilor domiciliare a fost ridicată suma de 12.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax