Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat anchetat pentru furtul a 11 plicuri de nes, dintr-un magazin din Alba Iulia. Paguba: 7 lei. Ancheta a durat aproape doi ani

Publicat

Un bărbat a avut pe numele său un dosar penal deschis pentru furt, timp de mai bine de un an și jumătate. Fapta pentru care a fost cercetat estea furtul. O decizie în cazul său a venit în data de 9 aprilie 2024. 

Mai exact un furt petrecut într-un magazin Agras din Alba Iulia. Bărbatul din Timiș a fost anchetat pentru furtul a 11 plicuri de plicuri de cafea marca Nescafe.

Deși fapta s-a petrecut în luna august 2022, dosarul a primit o rezolvare abia în aprilie 2024.

Anchetat de procurori și polițiști pentru 7 lei

Fapta pentru care pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal este următoarea:

”în data de 3 august 2022, în jurul orei 18:32, în timp ce se afla în incinta magazinului Agra’s, situat în Alba Iulia a sustras 11 plicuri de cafea marca Nescafe, pe care le-a ascuns în buzunarul pantalonilor și a trecut de linia caselor de marcat fără a achita contravaloarea lor. A cauzat astfel un prejudiciu în cuantum de 7,15 lei”, au notat judecătorii.

Prejudiciul a fost recuperat de magazin, iar reprezentanții acestuia nu s-au constitutit parte civilă.

Pașii din dosar

Dosarul penal a fost făcut pe numele bărbatului în ziua furtului. Anchetat de autorități, acesta a recunoscut săvârșirea faptei. Timp de mai bine de un an, nu s-a întâmplat nimic.

Apoi, în 22 noiembrie 2023, procurorii au cerut ca dosarul să fie închis.

Drept urmare, a fost înregistrată pe rolul Judecătoriei Alba Iulia o cerere de confirmare a renunțării la urmărirea penală.

Cererea a fost soluționată cinci luni mai târziu.

Cât a câștigat avocatul din oficiu de pe urma cazului

În dosarul de renunțare a fost audiat și inculpatul prin video conferință. Acesta a avut nevoie de un avocat din oficiu. În data de 9 aprilie 2024, judecătorii din Alba Iulia au decis să închidă dosarul penal.

Motivul: continuarea anchetei ar costa prea mult, iar fapta este una minoră.

Avocatul din oficiu care l-a reprezentat pe bărbat în video conferință a câștigat 340 de lei, bani plătiți din fondul public.

Decizia a fost definitivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Giovanni

    miercuri, 10.04.2024 at 09:32

    BĂIII MIZERABILILORRR,JEGURILORRR & GUNOAIELORRR ce sunteți.
    NU vă este RUȘINE (dacă cumva știți ce înseamnă asta,care o câștigați în cei 7 ani de acasă,ceea ce vouă vă lipsește din plin) ca pt 7,15 roni să purtați omul pe drumuri.
    AȘA SĂ VĂ AJUTE DUMNEZEU VOUĂ ȘI FAMILIILOR VOASTRE,după cum faceți.
    B L E S T E M A Ț I L O RRR

  2. Dany

    miercuri, 10.04.2024 at 09:40

    Corect…. asta era marea problema

  3. FANE

    miercuri, 10.04.2024 at 11:16

    Pe de altă parte, daca faci evaziune fiscală de până la un milion de euro si esti prins, scapi nepedepsit in cazul in care achiti banii plus un mic supliment, conform unei legi inițiata de Nicu Ciuca si Marcel Ciolacu.

  4. Tepes

    joi, 11.04.2024 at 00:14

    Sunteti penibili! Nu le este jenă celor care se coboară la acest nivel. Pentru plicurile de nes și o pungă de fistic se pierde vremea? Fisticul era în coajă sau in foiță de aur? Plicurile cu nes erau cu alt conținut! Se fura pădurea și tot ce se poate și cu așa ceva se ocupă distinșii judecători.Nu este normal sa furi dar cu asemenea găinarii îmi este rușine și nu mai cred că ne vom mai face bine că nație.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax