Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat arestat preventiv la Alba Iulia pentru proxenetism: Ar fi închiriat un apartament unde se practica prostituția

Publicat

Un bărbat din Cisnădie a fost arestat preventiv la cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru proxenetism, loviri sau alte violențe, dar și lipsire de libertate în mod ilegal. 

Măsura arestului preventiv pentru un termen de 30 de zile a fost luată marți, 19 septembrie, de către magistrații Judecătoriei Alba Iulia.

Cazul a fost descoperit după o intervenție în forță a polițiștilor și jandarmilor din Alba Iulia, într-un apartament, în urma unui apel la 112, în noaptea de 18 spre 19 septembrie. 

Este vorba despre un apartament dintr-un bloc situat în spatele Bulevardului Transilvaniei din Alba Iulia.

Din primele informații, apartamentul ar fi fost închiriat în urmă cu o săptămână. În apartament există suspiciunea rezonabilă că ar fi fost oferite servicii sexuale contra cost. Acest aspect a ieșit la suprafață în urma audierilor.

CITEȘTE ȘI: Tânără ținută cu forța într-un apartament din Alba Iulia. A fost agresată și amenințată cu moartea. Un bărbat a fost reținut

Mai exact, în noaptea de 18 spre 19 septembrie 2023, în jurul orei 02.00, în timp ce se afla într-un apartament din Alba Iulia, bărbatul arestat preventiv ar fi agresat o tânără de 24 de ani, din Cisnădie, ar fi amenințat-o cu moartea și ar fi împiedicat-o să părăsească apartamentul.

În urma unui apel la 112 polițiștii au intervenit și au spart ușa aparamentului.

În interior a fost găsită fata de 24 de ani care a fost transportată la spital.

În primă fază, potrivit reprezentaților IPJ Alba, bărbatul a fost reținut în data de 19 septembrie, bărbatul de 28 de ani, din Cisnădie, județul Sibiu, care era cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate, lovire sau alte violențe și amenințare.

Apoi, în urma audierilor a fost adăugată și infracțiunea de proxenetism.

”Dispune arestarea preventivă a inculpatului  cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și proxenetism, pe o durată de 30 de zile, cu începere de la data de 19.09.2023 şi până la data de 18.10.2023, inclusiv”, se arată în motivarea instanței.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. vasi

    miercuri, 20.09.2023 at 11:13

    daca este batuta prostituata atunci este proxenet, daca nu era batuta atunci nu este proxenet desi imapart banii si fac acelasi lucru. pai domnilor politisti pe prostituate le prinzi in fiecare zii daca vrei dar nu se vrea, 80% din apartamentele inchiriate in regim hotelier sunt pentru asa ceva dar politia nu stie nu vede ca si cu drogurile, doar daca iasa presedintele si zice ca este sigursnta nationala prostitutia atunci maine sunt inchise 10 000 .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax