Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat care a furat două batoane de ciocolată dintr-un magazin Penny din Alba Iulia, cercetat timp de un an. Decizie în instanță

Publicat

alimente pret plafonat

Un bărbat care a furat două batoane de ciocolată dintr-un magazin Penny din Alba Iulia a avut un dosar penal deschis pe numele său timp de un an.

Acesta nici nu a reușit să iasă din magazin cu cele două batoane de ciocolată care valorau opt lei, că a și fost oprit de paznic.

Însă pentru fapta sa, a fost deschis un dosar penal, care a stat timp de un an până când magistrații Judecătoriei Alba Iulia l-au închis. Mai exact, a fost dosarul a fost închis în 21 noiembrie 2023.

Fapta acestuia este una simplă și de o gravitate minoră.

Potrivit motivării instanței, furtul s-a produs pe 30 octombrie 2022, în prima parte a zilei. Atunci, bărbatul a intrat, în jurul orei 10.50 și ”a sustras de pe rafturile magazinului două bucăți (batoane) de ciocolată, trecând de casele de marcat fără a achita contravaloarea bunurilor, fiind oprit la ieșirea din magazin de agentul de pază, ocazie cu care a restituit bunurile sustrase”, se arată în motivarea instanței.

La mai bine de jumătate de an de la producerea furtului, reprezentații magazinului au spus că nu mai au pretenții, deoarece prejudiciul a fost recuperat și că nu doresc să se împace cu acesta.

În data de 27 iulie, procurorii au propus ca dosarul să fie închis, iar peste alte trei luni, dosarul a ajuns pe rolul Judecătoriei Alba Iulia.

Toată această procedură a costat bani, bani care vor fi plătiți de la bugetul de stat.

În data de 21 noiembrie, dosarul pentru furt a fost închis, iar sentința a fost definitivă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Petru

    miercuri, 06.12.2023 at 12:31

    Asta-România .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax