Connect with us
Publicitate

CUGIR

Bărbat căutat pentru infracțiuni grave comise în Italia, prins la Cugir. A fost reținut în baza unui mandat european de arestare

Publicat

politie mascati

Un bărbat de 60 de ani, din localitatea Tecuci, județul Galați, căutat de autoritățile din Italia pentru infracțiuni cuprinse în Codul Penal Italian, a fost prins de polițiștii din Alba. Pe numele lui G. Gheorghe a fost emis un mandat european de arestare.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, bărbatul este cercetat infracțiuni de tâlhărie, vătămare corporală cu circumstanțe agravante (articolele 628, 582, 585, din Codul Penal Italian).

Potrivit IPJ Alba, la data de 23 iulie 2019, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sprijiniţi de poliţiştii din Cugir l-au depistat, pe raza orașului Cugir, pe un bărbat de 60 de ani, din localitatea Tecuci, Județul Galați, posesor al unui mandat european de arestare, emis de către autoritățile judiciare din Italia.

Bărbatul a fost prezentat autorității competente, respectiv Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Alba Iulia, care a dispus reținerea acestuia pentru o perioada de 24 de ore, urmând ca în data de 24 iulie 2019 să fie prezentat Curții de Apel Alba Iuia pentru demararea procedurilor de confirmare a mandatului european de arestare.

foto: arhivă Alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax