Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat, cercetat pentru lipsire de libertate, după ce a convins un minor din Sebeș să îl însoțească în căutarea unei frizerii

Publicat

În timpul stării de urgență, un bărbat din Harghita, dar care își făcea veacul prin Sebeș a plecat alături de un minor să caute o frizerie deschisă unde să se tundă.

De la căutarea unei frizerii și până la a fi cercetat pentru lipsire de libertate în mod ilegal și furt, a fost un drum cu taxiul și trenul prin județ, pe care anchetatorii încearcă să îl deslușească. 

Potrivit surselor Alba24.ro, în 3 aprilie, bărbatul (C.L.R., în vârstă de 36 de ani) a intrat în vorbă cu un minor din Sebeș căruia i-a spus să meargă cu el prin localitate pentru a găsi o frizerie deschisă.

După vreo două încercări nereușite, deoarece toate frizeriile erau închise din cauza stării de urgență, bărbatul a plecat alături de minor, cu un taxi la Alba Iulia.

De la Alba Iulia aceștia au luat un tren către Teiuș. În localitate, aceștia au mers la o farmacie pentru a cumpăra câteva medicamente. Între timp, cei doi au fost opriți de mai multe patrule de poliție pentru a fi legitimați.

După ce și-au terminat treaba prin Teiuș, aceștia au mers în gara CFR, pentru a lua un tren către Blaj. Dar după ce a mai fost legitimat de polițiști încă odată, C.L.R, i-a luat scos cartela din telefon minorului, i-a luat aparatul și a urcat într-un tren, iar pe copil l-a lăsat singur în gara din Teiuș.

Acolo a și fost găsit de un cetățean, care a sunat la poliție.

Autoritățile au început o anchetă, dar până de curând bărbatul s-a sustras cercetării. Totuși, acesta a fost găsit, iar pe 17 mai procurorii au cerut arestare preventivă a acestuia pentru 30 de zile, dar magistrații Judecătoriei Aiud au respins propunerea acestora.

Pe numele bărbatului a fost impus controlul judiciar pe o perioadă de 60 de zile, iar verificarea se va face de către poliţiștii din cadrul I.P.J. Harghita – Poliţia Oraşului Cristuru Secuiesc – Postul de Poliţie Secuieni.

(…) respinge ca neîntemeiată, propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud, de arestare preventivă a inculpatului C.L.R., cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal (…) şi furt(…) dispune punerea în libertate a inculpatului.(…) dispune luarea faţă de inculpat a măsurii preventive a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 18 mai 2020 şi până la data de 16 iulie 2020, inclusiv(…)”, se arată în decizia pe scurt a Judecătoriei Aiud.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax