Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat cercetat pentru TENTATIVĂ de OMOR, după un scandal cu lovituri de cuţit, la o fermă viticolă din Valea Lungă. Rănit, un tânăr de 34 de ani

Publicat

cutitUn bărbat de 46 de ani din comuna Valea Lungă este cercetat pentru tentativă de omor după ce l-a înjunghiat în zona abdominală pe un tânăr de 34 de ani. Între cei doi a izbucnit un scandal în contextul consumului de alcool şi al unei presupuse datorii. Agresorul se află în arest la domiciliu. 

Potrivit IPJ Alba, în 11 septembrie, la ora 16.44, polițiștii Postului de Poliție Valea Lungă au fost sesizați prin 112, cu privire la faptul că, într-o fermă viticolă din comuna Valea Lungă, între doi bărbați, s-a produs un conflict spontan, iar unul a suferit leziuni corporale.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că vineri după-amiaza, între N.M. (34 de ani), din comuna Valea Lungă și B.S. (6 de ani), din aceeași comună, pe fondul consumului de alcool și din cauza unei presupuse datorii, s-a produs o altercație, împrejurare în care B.S. l-a înjunghiat pe N.M., în zona abdominală.

Victima a fost transportată la spitalul din Blaj, unde a primit îngrijiri medicale, iar din concluziile medico-legale ce au fost formulate în cauză a rezultat că leziunile suferite sunt de natura celor care pun în primejdie viața și necesită pentru vindecare un număr de 16 – 18 zile de îngrijiri medicale, motiv pentru care dosarul penal a fost declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba cu propunerea de continuare a cercetărilor cu privire la infracțiunea de omor în forma tentativei.

Parchetul a luat, față de B.Ș., măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore și l-a prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Alba.
Instanța de Judecată a dispus față de inculpat, măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax