Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat condamnat la 15 ani închisoare, de Curtea de Apel Alba Iulia. A agresat un tânăr și a violat o minoră din Blaj

Publicat

condamnat, arestat

condamnat, arestat Un bărbat din Bucureşti, care locuia la Blaj, a fost condamnat definitiv de un complet al Curţii de Apel Alba Iulia la 15 ani de închisoare pentru infracţiuni comise cu violenţă. Constantin Cojocaru a atacat doi tineri cărora le-a sustras prin violenţă mai multe bunuri, una dintre victime fiind violată.

Bărbatul de 46 de ani a primit pedeapsa rezultantă de 15 ani de închisoare pentru două fapte de tâlhărie calificată, una de lipsire de libertate şi una de viol. La instanţa de fond, Judecătoria Blaj, bărbatul a primit 10 ani şi 4 luni de închisoare.

Curtea de Apel Alba Iulia a majorat pedepsele pentru fiecare dintre cele patru infracţiuni: de la 4 ani închisoare la 6 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, de la 4 ani închisoare la 7 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, de la 2 ani închisoare la 5 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, respectiv de la 7 ani închisoare la 9 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de viol. ”În baza art. 38 alin. 1 cu aplicarea art. 39 alin. 1 lit. b din Codul penal, contopeşte pedepsele stabilite şi aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 9 ani închisoare la care adaugă sporul obligatoriu de 6 ani închisoare.

Inculpatul va executa pedeapsa principală rezultantă de 15 ani închisoare. Scade din durata pedepsei închisorii pronunţate durata arestării preventive începând cu data de 17.03.2017 şi până la zi, 23.08.2017”, se susţine în dispozitivul deciziei de la Curtea de Apel.

În 17 martie 2017, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj l-au identificat pe bărbatul de 46 de ani, din municipiul Bucureşti, care locuia fără forme legale în Blaj, ca persoană bănuită de comiterea a două fapte de tâlhărie reclamate poliţiei în aceeaşi zi.

„În sarcina lui s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 16 martie, în timp ce se afla în faţa unui local public din Blaj, i-a sustras, prin violenţă, un lanţ de aur, unui tânăr de 30 de ani. În aceeaşi seară, a abordat-o pe o minoră de 17 ani, sub pretextul că vrea s-o ajute să care plasele cu cumpărături şi, prin violenţă, a deposedat-o de telefonul mobil şi o sumă de bani, după care a violat-o”, susţin reprezentanţii IPJ Alba. Inculpatul a mai fost condamnat să plătească daune morale de 50.000 de lei minorei agresate.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax