Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat condamnat la Aiud pentru tâlhărie calificată, prins la Cluj, de luptătorii SAS. Va sta patru ani după gratii

Publicat

condamnat, arestat

Un bărbat din Turda, condamnat la închisoare pentru tâlhărie calificată de Judecătoria Aiud, a fost prins la Cluj de poliție, cu sprijinul luptătorilor SAS. Va sta patru ani după gratii.

Potrivit IPJ Cluj, miercuri, în jurul orei 9.30, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Cluj, au depistat şi reţinut un bărbat urmărit național.

Cel în cauză, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Turda, a fost depistat pe strada Clinicilor din municipiului Cluj-Napoca. Pe numele acestuia, magistrații Judecătoriei Aiud au emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Bărbatul are de executat o pedeapsă de 4 ani de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. A fost predat reprezentanţilor Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei.

Fapta pentru care a fost condamnat la închisoare s-a petrecut în 2015. Atunci, bărbatul a intrat în gospodăria unui localnic din Rimetea, sub pretextul înlocuirii jgheaburilor casei, însă a ajuns să-l amenințe și lovească pe proprietar. De asemenea, i-a furat 2000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax