Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat condamnat la închisoare din Alba Iulia, prins de poliţişti şi transportat la penitenciar. Va sta doi ani şi şase luni după gratii

Publicat

inchisoare

inchisoareUn bărbat de 40 de ani din Alba Iulia a fost reţinut de poliţişti şi transportat la penitenciar, având mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Va sta doi ani şi şase luni după gratii, pentru că a condus un autoturism cu permisul anulat.

Potrivit IPJ Alba, joi, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Alba l-au reţinut pe N.H.S., de 40 de ani, din Alba Iulia, posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii.

La data de 21 ianuarie, bărbatul a fost condamnat de Judecătoria Alba Iulia, la executarea unei pedepse privative de libertate de 2 ani şi 6 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunii de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul de către o persoană al cărui permis de conducere a fost anulat.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax